Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Ivanka zazářila v růžových minišatech. Zahájila Trumpová návrat do veřejného života?

Autor: Darina Jíchová - 
4. prosince 2021
05:57

Dvě nejdůležitější ženy exprezidenta Spojených států Donalda Trumpa (75), jeho třetí manželka Melania (51) a nejstarší dcera Ivanka, zřejmě opouštějí život v ústraní. Právě do něj se stáhly v lednu tohoto roku. Po někdejší první dámě se totiž po dlouhé době objevila na veřejnosti i Ivanka Trumpová s manželem (oba 40). Zazářila v růžových minišatech v přepočtu za 77 tisíc korun, uvedl list Daily Mail.

TrumpováJaredem Kushnerem vyrazili na módní přehlídku v Miami, která se pořádala k uctění památky zemřelého módního návrháře Virgila Abloha, který podlehl rakovině. Oblékla se do růžového modelu značky Louis Vuitton, který doplnila o bílé lodičky, její manžel byl celý v černém. Abloh působil právě pro módní dům Louis Vuitton, kde šéfoval umělecké produkci pánské kolekce. Událost pořádala značka Louis Vuitton.

Trumpová s manželem na úterní akci cestovali stylově – lodí s názvem „Všechno to byl sen“. Přehlídky „Virgil tu byl“ se účastnila řada známých osobností. Kromě Trumpové dorazila i televizní hvězda a podnikatelka Kim Kardashianová, rapper Kanye West, hudební producent DJ Khaled a zpěvák Ricky Martin. Pro bývalou první dceru, která rovněž působila jako poradkyně v Bílém domě, to byla jedna z prvních větších událostí od odchodu z Washingtonu, D. C. a přesunu na Floridu.

Trumpová mlčí na sociálních sítích

Oba manželé se před zvídavými novináři chránili slunečními brýlemi, Trumpová se stejně jako její macecha stranila veřejnosti, zběžně ji mohli zahlédnout jen její miamští sousedé. Čas věnovala především svým třem dětem. Změnila také šatník, uhlazené kostýmky a elegantní šaty doplněné o lodičky s vysokými podpatky nahradilo sportovní oblečení, plavky a kaftany. Nyní Trumpová ukázala, že pro ni není problém „hodit se do gala“.

Bývalá první dcera USA Ivanka Trumpová s rodinou. Bývalá první dcera USA Ivanka Trumpová s rodinou. | Profimedia.cz

Trumpová je blízkou přítelkyní Bernarda Arnaulta, ředitele sesterské společnosti Louis Vuitton LVMH. Manželé byli během jízdy na lodi samý úsměv, ochotně pózovali i přítomným novinářům. Trumpová zůstává neaktivní na sociálních sítích, její poslední příspěvky se týkají očkování proti pandemie covidu-19. Je otázkou, zda její přítomnost na módní přehlídce svědčí o návratu do veřejného života.

Video  Šéfka asociace sester Šochmanová: Odmítači mezi zdravotníky jsou obrovsky nekolegiální. Povinné očkování má logiku  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi