Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Gang spratků ubodal mladého tátu (†19), měli i meč. Dalšího muže v Londýně postřelili

Autor: sova - 
7. prosince 2019
19:25

Londýnská Metropolitní policie zveřejnila záběry, ze kterých mrazí. Na průmyslové kameře byli zachyceni brutální vrazi, mezi nimi někteří jen šestnáctiletí, kteří mačetou ubodali k smrti mladíka a otce Kamaliho Gabbidon-Lyncka (†19). Druhého, jen o rok staršího muže, se předtím zavraždit pokusili. Informuje o tom britský Daily Mail.

Dva ze členů gangu, Tyrell Graham (18) a Sheareem Cookhorn (21) byli uznáni vinnými v pátek. Druhý jmenovaný má na kontě také obvinění z nedovoleného ozbrojování. Spolu s nimi jsou obviněni také tři nyní sedmnáctiletí mladíci.

Skupina v noci před útokem na Kamaliho a druhého muže zaparkovala stříbrný Peugeot 307 na ulici poblíž sídliště Broadwater Farm v Londýně. Automobil se stal jejich místem setkání před a po útoku.

Video  Členové gangu, který zabil 19letého mladíka.  - Metropolitan Police
Video se připravuje ...

Gang mladíků neměl slitování, ubodal oběť v kadeřnictví

Před vraždou, 22. února zhruba v sedm hodin večer, vyrazilo sedm mužů – pětice obžalovaných a dva neznámí útočníci – na jízdních kolech směrem ke stanici metra Wood Green. S sebou měli nejméně pět nožů včetně mačety a malého meče a pistoli s brokovnicí.

Jakmile spatřili své oběti, okamžitě sesedli z kol a tasili zbraně. Cookhorn na ně několikrát vystřelil, ale minul. Jedna ze střel mířila do nedalekého obchodu, kde jen zázrakem nezasáhla nikoho ze zákazníků a obsluhy.

Dvojice mužů, na které gang útočil, se pokusila utéct – rozprchli se různými směry. Skupina dohnala dvacetiletého muže, kterého osmkrát bodla a střelila do hýždě. Kamalimu se podařilo dostat do auta a ve snaze členy gangu vyděsit do nich začal najíždět.

Vrazi se však zastrašit nenechali a svými zbraněmi začali na automobil útočit, přičemž se jim podařilo rozbít okénko. Kamali proto z vozidla vystoupil a a běžel se ukrýt do nedalekého kadeřnictví. Mužům se však podařilo jej dohnat a ubodat k smrti.

Detektivové si pro prvního přišli o dva měsíce později

Na kolech se poté útočníci přemístili k zaparkovanému autu, kde se převlékli a celou oblast opustili. I přes snahu zdravotníků Kamali krátce po 3. hodině v noci svým zraněním podlehl.

O necelé dva měsíce později – 21. dubna, byl detektivy zatčen Tyrell Graham jako první z podezřelých. Následujícího dne byl obviněn. Pro Cookhorna si policisté přišli 2. května. Následoval jeden ze sedmnáctiletých mladíků, který byl zadržen 16. května.

10. července pak detektivové z oddělení vražd zatkli další dva ze členů gangu, kterým v době činu bylo pouhých šestnáct let.

dobryclovek ( 8. prosince 2019 10:17 )

čtěte dobře!! ty krávo zaprodáná Šrojdrová,arabistko Peka­rová,­Richtr­ová,­křivá­ku,sli­zu Kalousku,Farský ruzné zrudy nada­cí,ak­tivis­tu,ko­misí na podporu sirot­ku,u­prchlí­ku!!50­jeblý­ch zaprodancu senátoru,500šlapek prahy a jiná pakáž ještě jednou dobře čtěte co chcete pro naše občany brzy vás budou trestat za napomáhaní tero­ristu,­vrahu,­znásil­nova­ču!! je neskutečné že jsou takové zrudy kteří zde chtějí pakáž jen aby se zavděčili zločincum EU zustali v dobře placené organizaci na podporu zločincu,v politice a prodají vrahum vlastní rodiny!!

ma-o ( 8. prosince 2019 06:59 )

Jak to, že je nazývají gangem spratků, kde je novinářský vlezdo***ismus, něco bude ve vzduchu, že šmejdy nazývají pravými jmény.

anonym01_ ( 8. prosince 2019 06:26 )

Hlavně že se na ty černý opice nesmí udělat ty ty ty protože by to bylo rasistické...HOVADA !

Philadelphia ( 8. prosince 2019 00:41 )

Jen at se mezi sebou ty opice pozabiji, ale at do toho netahaji slusne lidi!

Jenda 248 ( 7. prosince 2019 23:12 )

Brokovnice, nože a mačety. Milujeme negry.

Zobrazit celou diskusi