Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vrah Petr Kramný (41) ve vážném ohrožení! Desítky vězňů na Mírově schvátila epidemie černého kašle!

Autor: jn - 
5. prosince 2019
18:12

V nejtěžším moravském žaláři, na Mírově, vypukla mezi vězni závažná epidemie černého kašle! Podle zdroje Blesku s touto nebezpečnou chorobou izolovali až 30 vězňů. V ohrožení se ocitl také odsouzenec Petr Kramný (41), který si odpykává 28 let vězení za vraždu své manželky a dcery.

Velice vážné onemocnění ohrožuje obyvatele drsného mírovského kriminálu, ve kterém si odpykávali a odpykávají tresty někteří z nejhorších českých vrahů a násilníků. Podle zdroje Blesku tam několik desítek vězňů bylo infikováno nebezpečným a vysoce infekčním černým kašlem. 

V ohrožení se ocitl také Petr Kramný, který si na Mírově odpykává 28 let kriminálu za vraždu své manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8). Ty přišly o život v roce 2013 na dovolené v Egyptě. Kramný trvá na své nevině, byl ale usvědčen a pravomocně odsouzen za to, že obě své nejbližší připravil o život elektrickým proudem. 

K informacím o propuknutí závažného onemocnění ve věznici se pro Blesk vyjádřila Petra Kučerová, mluvčí Generálního ředitelství Vězeňské služby ČR. „Tuto informaci mohu potvrdit. Spolupracujeme s krajskou hygienickou stanicí a přijali jsme příslušná epidemiologická opatření,“ řekla mluvčí ve čtvrtek Blesku. 

Černý kašel je bakteriální, vysoce infekční onemocnění dýchací soustavy. Přenáší se kapénkami. Obvykle se projeví záchvaty kokrhavého kašle, které mohou přetrvávat až 100 dní. Nemocný zvrací, hubne, je vyčerpaný. Urputný kašel může vést až ke zlomenině žeber, vzniku kýly a pomočování.

Video  Kramný před soudem  - Blesk - Karel Janeček
Video se připravuje ...

bre-burda ( 6. prosince 2019 23:06 )

Takže ho bez jakýchkoli důkazů, na základě spekulací jakýchsi pseudo-odborníků odsoudili defacto k smrti.

aquarie ( 6. prosince 2019 10:57 )

@barbanek007 chudaci zamestnanci , jednou jsem mela strasny kasel vice dni nonstop (zachvaty po chvilkach), podezreni na cerny kasel se nepotvrdilo, ale nedovedu si predstavit, ze bych toto mela absolvovat delsi dobu

kajineknahrad ( 6. prosince 2019 10:53 )

Odvádění pozornosti od rozkrádání dotací, které budeme splácet ze svých daní.
Děkuji vám, debilní voliči!

e.lesanova ( 6. prosince 2019 01:48 )

Vážně se "umíte" představit situaci, že ležíte na posteli vedle manželky a malé dcery a NEVŠIMNETE" si, že umírají ?????

e.lesanova ( 6. prosince 2019 01:44 )

Předpokládám, že jeho matinka byla "dbalá" , synáček je řádně očkován a tak to "pře­žije"­....­.naroz­díl od jeho dítěte a ženy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání