Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kočka v krátkých šortkách z Hooters šokovala TikTok: Na dýškách vydělává balík

Autor: jel - 
14. května 2022
09:03

Řetězec restaurací Hooters je známý nejenom svými křidýlky, ale především tím, že tam obsluhují dívky ve velmi krátkých šortkách. Studentka práv Leah Fennellyová (23) z americké Floridy v jedné pobočce této restaurace pracuje. Na sociální síti zveřejnila video, na němž ukazuje kolik si během jedné směny vydělala jenom na spropitném.

Video pohledné brunetky na TikToku zaznamenalo obrovský úspěch a shlédlo ho více než 11 milionů lidí. Leah si vybrala zcela náhodnou čtvrteční směnu, kdy pracovala od dvanácti dopoledne do osmi večer.

Video je sestříhané z několika kratších, mladá servírka vždy na kameru postupně ukazuje hotovost, kterou si zrovna vydělala. Na sobě má přitom tričko s logem restaurace a typické krátké oranžové šortky.

„První tři dnešní dýška, to máme tři dolary hotově a nějaké drobné, sedm dolarů a drobné a osm dolarů,“ sdělila s úsměvem do kamery dívka. Později však začalo být spropitné mnohem vyšší a ukázala také to, které dostala přes platební kartu. Mezi nimi byly i částky 30 a 50 dolarů (v přepočtu asi 690 a 1150 korun).

Během směny se prý v restauraci ukázala také slavná baseballová hvězda, nicméně sportovec dívce nedal žádné převratné peníze, dostala od něj v přepočtu asi 161 korun. „Neměla jsem tušení o koho jde, ale zákazníci se s ním fotili a chtěli od něj podpisy,“ doplnila Leah.

Po směně si servírka spočítala všechnu hotovost, kterou za osm hodin na dýškách vydělala. Šlo o neuvěřitelných 282 dolarů, což je asi 6484 korun a jeden stálý zákazník jí navíc poslal ještě 100 dolarů přes aplikaci, což je asi 2300 korun.

Lidé v komentářích na sociální síti nevěřili svým očím. „Jsem inženýr a tahle holka vydělává víc než já. Já už snad nikdy nedám spropitné,“ napsal s humorem jeden z uživatelů. „Jsem zdravotní sestra a nevydělám tolik za dvanáctihodinovou směnu,“ připojila se další.

Video  Gastrošílenec Lukáš Hejlík: V restauracích už projedl miliony! Ale taky na tom vydělal  - Markéta Reinischová
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi