Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Hvězdu TikToku Avu (15) pronásledoval šílený fanoušek (†18): Dívčin táta ho musel zastřelit!

Autor: jel - 
20. února 2022
05:05

Teprve patnáctiletá Ava Majury z Naples na Floridě je hvězdou sociální sítě TikTok. Její sláva jí sice přinesla obrovské množství peněz, ale také díky ní prožila naprosto děsivý zážitek. Stalker Eric Rohan (†18) se objevil u ní doma s brokovnicí a chtěl jí zabít. Dívčin otec, bývalý policista Rob, ho však zastřelil.

Mladá dívka díky TikToku vydělává v přepočtu až 35 tisíc korun za jedno video. Její velký úspěch však s sebou přinesl i stinnou stránku slávy. Stalker Eric Rohan z Marylandu začal psát přátelům Avy a ti mu prodali její telefonní číslo. 

Ava mu pak napsala osobně. Sdělila mu, aby už nekontaktoval její přátele a pokud něco chce, aby se jí ozval osobně. Nakonec mu sama dívka prodala dvě fotografie, které na sociálních sítích nebyly. Jenže stalker pak začal po nezletilé dívce žádat explicitní fotografie. To už se do celého případu vložil Rob, mladíkovi připomněl, že jeho dceři je teprve patnáct a aby se vzpamatoval. Ava si stalkera poté zablokovala. 

Tím však vůbec nic neskončilo. To, že situace dopadla takto zřejmě Rohana velmi rozzuřila, přátelům hvězdičky sociálních sítí napsal, že dívku zabije. Rodina Avy však tyto vyhrůžky nebrala vážně. „Říkal jsem si, že je mladý, žije daleko v Marylandu, pravděpodobně nebude schopen to udělat,“ popsal Rob v pořadu Dobré ráno Ameriko.

Bohužel se však pletl. Minulý rok v červenci přijel stalker vyzbrojený brokovnicí k domu, kde Ava s rodinou žila a měl v úmyslu ji zabít. Kolem půl páté ráno odstřelil vchodové dveře jejich domu a Ava, její máma a její bratři se ihned utíkali schovat. Bývalý policista Rob však popadl svou zbraň a vyrazil za útočníkem, kterého zastřelil. „Musel jsem udělat to, co jsem musel, abych ochránil svou rodinu,“ řekl k tomu otec.

I přes strašlivou zkušenost rodiče dovolili mladé dívce, aby nadále používala sociální síť TikTok. Celá rodina se však přestěhovala a Ava se nyní učí doma.

fido2 ( 21. února 2022 11:39 )

Divá zvěř...tuktoktuk...

Zobrazit celou diskusi