Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Vyrostla v chudých poměrech, teď je z ní magnátka! Bikini Barbie (21) inkasuje miliony

Autor: pma - 
5. července 2022
21:01

Linsey Donovanová (21) prožila dětství v chudobě. V 18 letech se přestěhovala na Floridu a zanedlouho vydělala první milion dolarů. Streamováním lechtivých videí na sociálních sítích a investicemi do nemovitostí si za pár let přišla na další miliony, za které koupila rodičům vysněný dům, který si oni nemohli nikdy dovolit.

Už jako malá dívka měla Američanka Linsey Donovanová jasno o své budoucnosti. Vydělá si pěkný balík peněz, aby zajistila žití v luxusu nejen sobě, ale i své rodině. A to se jí skutečně povedlo. Linsey vyrostla v Marylandu ve Spojených státech, ale věděla, že chce žít na Floridě.

Nabytý majetek dobře investovala

Přestěhovala se v den svých 18. narozenin a hned si začala plnit svůj sen. Věnovala se modelingu, natáčela videa na sociální sítě a za pár měsíců vydělala první milion dolarů. Ten se jí dle jejích slov podařilo dobře investovat do nemovitostí a aktuálně jednadvacetiletá Linsey má majetek ve výši zhruba pěti milionů dolarů.

Kráska má s rodinou silné pouto. Matku s otcem má tisíce kilometrů daleko. Rozhodla se proto dopřát jim to, co nikdy neměli, a sice pořádný rodinný dům. Hodná dcera rodičům pořídila vilu se čtyřmi ložnicemi, šesti koupelnami domečkem pro hosty. „Chci jim dopřát život, jaký si oba zaslouží,“ nechala se slyšet pro Daily Star.

Pro předplatitele má speciální obsah 

„Pane Bože, tohle nám kupuješ?“ radovali se její táta Vincent a matka Mary. Šokovaní rodiče nabídku dcery přijali a přiznali, že vydělávat peníze a žít v luxusu chtěla Linsey odjakživa. Aktuálně se to hvězdě platformy OnlyFans daří. Nechává si říkat Bikini Barbie a za živá videa a fotky ve spodním prádle inkasuje nemalé částky. Založila si i vlastní profil na Patreonu, kde předplatitelům nabízí soukromé fotky a videa.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi