Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejúspěšnější mexická erotická modelka zachránila život 17letému chlapci: Zaplatila mu chemoterapii

Autor: pma - 
11. června 2022
22:51

Dojemné gesto udělala potetovaná kráska Karely Ruiz (21), která je jednou z nejúspěšnějších Mexičanek na platformě OnlyFans. Na sociálních sítích ji sledují miliony lidí. Sláva jí ale do hlavy nestoupla a Karely v minulých dnech ukázala, že má srdce na správném místě, když 17letému chlapci zaplatila náklady za léčbu rakoviny.

O influencerech a hvězdách sociálních sítích často kolují předsudky a pochybnosti. Ty ale nelze mít o Mexičance Karely Ruiz (21). Ta je v rodné zemi nejúspěšnější tvůrkyní na platformě OnlyFans. Na instagramu ji sledují více než čtyři miliony uživatelů. A i těm mladá hvězdička v minulých dnech dokázala, že má srdce na správném místě a když může, ráda pomůže.

Nechci liposukci, chci pomoc pro syna

Podle informací britského deníku Daily Star se na sociálních sítích Karely nabídla, že někomu klidně zaplatí liposukci. Pod příspěvek se jí ale ozvala maminka sedmnáctiletého Sebastiana Herreryho. „Prosím, nechci liposukci, chci, abys mi pomohla zaplatit chemoterapii pro mého syna Sebastiana. Je mu 17 let a vzali ho na onkologickou léčbu,“ napsala krásce chlapcova matka.

A influencerka ztrápené matce skutečně pomohla. Nejenže léčbu pro Sebastiana zaplatila, ale osobně za ním přijela na návštěvu a přivezla mu navíc jako dárek dvě herní konzole. Společně s nadšeným Sebastianem se vyfotila a snímek sdílela se slovy: „Ráda tě poznávám. Žehnám ti, zvládneš to,“ napsala Karely. Příspěvek zahřál u srdce tisíce jejích sledujících. „Jsi naprosto úžasný člověk,“ napsala jedna ze sledujících. „Děkujeme, že jim pomáháte. Je skvělé, že existujete!“ napsal další fanoušek.

Není to poprvé, co kráska pomohla

Našli se ale i tací, kteří dívce vyčítali, že se chce finanční podporou je zviditelnit. Karely to ale vyvrátila. „Věřte mi, že to dělám od srdce, nedělám to proto, abych se někomu zalíbila nebo na sebe upozornila. Jsem zrozena proto, abych podporovala lidi, kteří to opravdu potřebují,“ řekla Daily Staru influencerka. Není to ale jediná forma finanční pomoci, kterou kráska uskutečnila. Už dříve se nechala slyšet, že více než tři čtvrtiny svých příjmů posílá svým rodičům.

Wells ( 12. června 2022 05:23 )

Velice hezké gesto má srdce na pravém místě.

Zobrazit celou diskusi