Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kráska (21) se vykašlala na vědeckou kariéru a dala se na striptýz: Vydělává statisíce měsíčně!

Autor: rc - 
24. dubna 2022
16:22

Laboratorní plášť za krajkové prádélko vyměnila Mercedes Valentineová (21). Krásná rodačka z anglického Brightonu měla našlápnuto stát se neurovědkyní. Ovšem nakonec se rozhodla jít naprosto jinou cestou a začala si vydělávat jako tanečnice pole dance a striptérka! Nakonec se přidala na OnlyFans a vydělává víc než její rodiče, kteří jsou lékaři. Ročně si přijde na zhruba 5,8 milionů.

Za svůj život si už Mercedes Valentineová prošla mnohými těžkostmi, a musela zabojovat, aby uspěla. V patnácti letech jí byl diagnostikován Ehlers-Danlosův syndrom, což je dědičná porucha. Syndrom ovlivňuje strukturu pojivových tkání a kůže v celém těle. Stav Mercedes byl vážný. Poslední rok střední školy byla upoutána na lůžko a nemohla vůbec chodit. Když potřebovala opustit pokoj, musela použít invalidní vozík.

„Být upoutána na lůžko a být naprosto neschopná něco dělat, mě hrozně deprimovalo. Nedokázala jsem dělat ani ty nejzákladnější věci jako je obejmout svou mámu. Pokaždé, když mě objala, vykloubilo se mi rameno. Pamatuji si, jak jsem plakala, že se mě nemůže dotknout, bylo to srdcervoucí,“ uvedla pro New York Post. Její život se ale obrátil k lepšímu. Dva roky chodila na intenzivní terapie, kde se učila znovu chodit. Její píle ji nakonec dostala z postele a nakonec mohla odložit i invalidní vozík.

Vášeň pro cvičení jí ale zůstala a pravidelně začala chodit do posilovny a makat na své postavě. Posilování ji pohltilo natolik, že si udělala trenérský kurz Její sen však vždy byl naučit se pole dance. Sen tancovat u tyče si nakonec i splnila. Nicméně ještě se stihla přihlásit na univerzitu. Její rodiče jsou úspěšní lékaři, a tak se Mercedes chtěla stát neurovědkyní. Univerzitu úspěšně absolvovala, ovšem vědkyní se nestala. 

Místo toho začala pracovat jako striptérka v místním baru! Kromě toho je úspěšnou influencerkou. Na sociální síti Instagram ji sleduje 142 tisíc lidí. Na svůj profil publikuje videa, na nichž tančí, fotí se ve svůdných polohách v krajkovém prádle a pořizuje fotky při cvičení. Svého rozhodnutí vzdát se kariéry vědkyně prý nelituje. „Kvůli mému stavu jsou mé klouby více ohebné, takže jsem se naučila pole dance hodně rychle. Moji rodiče jsou oba lékaři a ví, co dělám,“ uvedla pro Daily Mail s tím, že se bála jejich reakce. „Pocházím z doktorské rodiny a moje sestra je právnička, ale už si na to zvykli a podporují mě,“ uvedla Mercedes, která dělá striptérku od roku 2020 a své povolání prý miluje.   

Navíc se v roce 2021 přihlásila na OnlyFans, kde publikuje své erotické fotky a přijde si prý na pěkné peníze. Ročně si údajně vydělá až 200 tisíc liber, což je 5,8 milionů Kč.

VIDEO: Eliza si díky lechtivým fotkám přijde nejen na slušné peníze, ale nutí ji dbát o svůj zevnějšek.

Video  Eliza si díky lechtivým fotkám přijde nejen na slušné peníze, ale nutí ji dbát o svůj zevnějšek.  - Instagram/@elizarosewatson
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi