Modelingové agentuře Storm, která nastartovala kariéru řady hvězd (mezi nimi například Cary Delevingneové, 29), zřejmě s Lottie Mossovou došla trpělivost. Agentura ji odstranila ze svých webových stránek a naposledy se o ní na internetu zmínila v září 2020. Informace o agentuře si z profilu na instagramu odstranila i sama Lottie; ta teď tvrdí, že ji zastupuje společnost We Are Verified. 

Za koncem Lottie u Stormu údajně nestojí nedostatek zákazníků, ale modelčin náročný životní styl. Lottie totiž neustále paří, užívá drogy, na OnlyFans prodává sprostá videa a agentuře tak nedělá dobré jméno. Kvůli závislosti na kokainu dokonce skončila v léčebně. „Neměla jinou možnost, než Storm opustit, protože takhle oni nepracují,“ uvedl zdroj z agentury pro DailyMail

VIDEO: Kate Moss a Cara Delevingne: Zákulisí natáčení kolekce pro Mango Podzim/zima 2015

Video
Video se připravuje ...

Kate Moss a Cara Delevingne: Zákulisí natáčení kolekce pro Mango Podzim/zima 2015 Youtube.com/mango

Vedle drog a obsahu pro dospělé Lottie naštvala své někdejší zaměstnavatele i kosmetickými zákroky. Modelky mají totiž ve smlouvě, že nesmí drasticky měnit svůj vzhled. To ale mladší sestra slavné Kateani trochu nerespektovala; na své tělo od roku 2019 přidává jedno tetování za druhým, pravidelně si barví vlasy, a nedávno dokonce měla podstoupit kosmetický zákrok. 

Minulý týden se poprvé od propuštění z léčebny objevila na veřejnosti, když dorazila na předávání hudebních cen NME Awards. Přítomným neuniklo, že její čelist působila mnohem ostřejší a zdálo se, jako by její obličej jaksi změnil tvar. 

„Lottie vypadá, že si nechala dát do čelisti výplně. Stejně tak do brady, takže je teď špičatější,“ zhodnotil špičkový plastický chirurg pro DailyMail. 

Zdá se, že kráska, která v minulosti pracovala pro značky Chanel nebo Calvin Klein, po rozvázání smlouvy našla agenturu novou. Je ale otázka, jak dlouho tam s jejím životním stylem vydrží. 

Fotogalerie
135 fotografií