Nechává si říkat Lottie, ale žádná nevinná holčička to už rozhodně není. Blondýnka moc dobře ví, co jí sluší... a nebojí se toho využít. Například jako naposled, když vyrazila na párty.

Fotografové ji zastihli v londýnské čtvrti Soho, a ačkoliv už je docela chladno, Mossová se toho nezalekla a dorazila na večírek v minišatech. A navíc v takových, co skrz ně bylo vidět opravdu vše. Kdo ji potkal, si tak mohl prohlédnout i její spodní prádlo - tedy vlastně jen jeho část.

Lottie totiž měla jen kalhotky, ale s podprsenkou, která by jí zřejmě kazila outfit, se neobtěžovala. Stejně tak se nezakrývala ani žádnou bundou. Všichni tak měli dobrý výhled na její ňadra.

Ostatně na snadě je otázka, kdo ještě její prsa neviděl. Jednu dobu je totiž ráda ukazovala na internetu, i když to činila za jisté poplatky. Dokonce prodávala i vlastní použité kalhotky. Nyní je navíc podle všeho čerstvě nezadaná, po čtyřměsíčním románku se rozešli s Ttistanem Evansem. Zřejmě tak nyní v sexy outfitu hledá sestra Kate Mossové další nápadníky.

VIDEO: Kate Mossová a Cara Delevingneová: Zákulisí natáčení kolekce pro Mango Podzim/zima 2015

Video
Video se připravuje ...

Kate Moss a Cara Delevingne: Zákulisí natáčení kolekce pro Mango Podzim/zima 2015 Youtube.com/mango

Fotogalerie
70 fotografií