Plavovlasá herečka Aneta Krejčíková, co se proslavila díky roli Gábiny Pumrové v nekonečném seriálu TV Nova Ulice, je již nějakou dobu ženou v domácnosti na plný úvazek. V rychlém sledu se totiž stala dvojnásobnou maminkou, když v září 2018 dala život synkovi jménem Benedikt (3) a v dubnu 2020 dceři Antonii (1). Na sociálních sítích pak pravidelně dokazuje, že pekelně sexy umí být i po porodu dvou dětí. Nemá například sebemenší problém se vyfotit ve spodním prádle a/nebo s erotickými pomůckami a sdílet takový snímek se všemi svými followery. A že jich nemá zrovna málo – na instagramu ji sleduje na 104 tisíc fanoušků.

Ostatně je pravdou, že se nemá zač stydět. Příroda ji obdařila štíhlou postavou a poprsím, které neztrácí ze svých kvalit ani poté, co odkojilo dva její potomky. To všem názorně předvedla na premiéře muzikálu Bratři, kde jí byla svěřena role Iriny. Krejčíková se totiž „po mateřské“ vrátila na prkna, která znamenají svět – respektive do Divadla Na Fidlovačce. Poté, co se spustila opona, užila si půvabná blondýna premiérový večer v nádherné bílé róbě, kterou si vypůjčila ze svatebního centra. Právě to budilo otázky… „Asi tak 70 lidí se mě zeptalo, jestli jsou to moje svatební šaty,“ svěřila se na instagramu.

VIDEO: Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám! 

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková přiznala: Jsou dny, kdy to nezvládám! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Odpověď pro všechny zvědavce však měla záhy po ruce: „Ne. Ale mohly by bejt.“ Krejčíková je přitom už zhruba čtyři roky zasnoubená, její partner ji totiž se vší parádou a pěkně na veřejnosti požádal o ruku během představení s názvem Magor na scéně. I když se říká, že veselka by se měla uskutečnit „do roka a do dne“, ke svatbě zatím nedošlo. Veselka se pravděpodobně odkládala nejprve kvůli hereččině těhotenství, potom kvůli tomu druhému… a nyní možná kvůli koronavirové pandemii, co veškeré společenské akce dost komplikuje. „Ani nevím, jestli to ještě platí,“ smála se v jednom ze starších rozhovorů.

V bělostných šatech to Anetě každopádně velice slušelo, dávaly totiž vyniknout jejímu dekoltu. „Božskáááá,“ jásala nad ní například zpěvačka Olga Lounová (40). „Anetko, jsi krásná. A ta ofina je bomba,“ ohodnotila její novou image herečka Martina Randová (49), hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě. Krejčíková se totiž poslední dobou pyšnila rovně střiženou ofinou, vlasy sčesané z obličeje však dávají více vyniknout její pohledné tváři. Svým lajkem ji ocenila také třeba herečka Kristýna Leichtová (36), co je aktuálně k vidění v seriálu 1. MISE, či herec Petr Buchta (36), známý z Modrého kódu.
Fotogalerie
55 fotografií