Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Modelka se opila a pokálela na večírku: Svedla to na psa!

Autor: jžk - 
18. února 2022
20:08

Kráska, která si byla schopna na OnlyFans vydělat přes 3 miliony Kč za měsíc, přiznala, že se jí jednou na party stala „nehoda“.  O ponižujícím zážitku promluvila v podcastu.

Gabriella Ellyse, která má na svém instagramu přes 2,4 milionů sledujících a vydělává si pomocí kontroverzní stránky Only Fans, promluvila o své minulosti. Bývalá zubní asistentka hostovala v podcastu „Inside OnlyFans” a zavzpomínala na trapas, který se jí stal v domě její kamarádky.

Influencerka u ní tehdy flámovala a podařilo se jí opít víc, než bylo rozumné. Ráno se probudila na gauči a uviděla na podlaze velkou nadílku. „Bylo to zvláštní, v kuchyni měla pleny na vyměšování kamarádčina čivava, ale na ní byly malé bobky a u pohovky to vypadalo jako hromada od koně,” popsala exkrementy Gabriella.

Nenapadlo ji nic jiného, než si hromádku vyfotit a poslat jí hostitelce, která ještě nic netušíc spala s tím, že nechápe, jak mohla tak malý pes vyloučit něco tak ohromného. Až když dorazila domů, spojila si dvě a dvě dohromady a došlo jí, že ten nepořádek natropila nejspíš sama.

Pospíchala proto rychle zpátky a svou nehodu začala uklízet, když potkala bratra zmíněné kamarádky. „Předstírala jsem, že uklízím zvratky, ale dodnes netuším, jestli viděl původní obsah. Nikdy se o tom nezmínil, ale možná mě jen chtěl ušetřit trapasu,” uzavírá vyprávění dívka, o které by si žádný fanoušek určitě nepomyslel, že je něčeho podobného schopná.

Jak voříšek Czarek a ovčák Dasher zachránili život dvěma ztraceným batolatům   

kralovna-vsech-mori ( 18. února 2022 20:51 )

To je neuvěřitelné co sem všechno nacpete. Koho zajímá, že se nějaká ožralá flundra podělala.

Zobrazit celou diskusi