Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozvod jí dal křídla: Máma (45) se vyspala s dvaceti muži a stala se hvězdou sociálních sítí

Autor: rix - 
27. listopadu 2021
09:04

Modelka Nita Marie se tedy opravdu nenudí. Sekla s neuspokojivým manželstvím a dosyta si užila volnosti. Tedy především sexu! Jak sama přiznává, je náruživá žena a potřebovala dohnat to, co promeškala. Během pár měsíců se prý oddala dvacítce mužů. Své tělo dává na odiv i na sociálních sítích. Obojí jí prý pomohlo vyrovnat se s komplexy a začít znovu naplno žít.

Když Nita před deseti lety otěhotněla a přivedla na svět dvojčata, její sexuální život se zničehonic rozplynul. Navíc mateřství změnilo její tělo a ona už se necítila tak sexy jako dřív. „V těhotenství jsem dost přibrala, což se dalo čekat, ale byla jsem vždy dost drobná, tak to byla velká změna,“ vysvětlila. 

Jak uvedl deník Daily Star, dlouhých sedm let žila náruživá Nita bez manželského dovádění. „Nemyslela jsem na to, že nemáme sex, byla jsem vyčerpaná,“ uvedla. Předpokládala, že jakmile dvojčata trochu povyrostou, její sexuální život se opět vrátí do normálu. Mýlila se. Spolu se sexem nakonec sekla i s manželstvím. „Je to úžasný táta, ale oba jsme si uvědomili, že s naším manželstvím je konec,“ řekla na adresu bývalého partnera.

Nita nečekala už ani minutu a vrhla se do víru života. „Jsem velmi náruživá žena a po rozchodu s bývalým jsem začala mít velké nutkání,“ prozradila. „Brzy jsem si uvědomila, že spousta mužů si myslí, že moje maminkovské tělo je sexy,“ otevřela se. A jak přiznala, sex po sedmi letech byl prostě skvělý. „Jsem sice křesťanka, ale nevěřím v sex až po svatbě,“ prohlašuje. 

Během pár měsíců se žena vyspala se více než dvaceti muži. „Měla jsem pocit, že jsem toho tolik promeškala,“ vysvětlila. A aby toho nebylo málo, založila si účet na Onlyfans, kde ji sleduje přes osmdesát tisíc fanoušků. „Dodalo mi to zpět sebedůvěru,“ prozradila s tím, že je nyní šťastně vdaná a  má bohatý sexuální život.

donypan ( 28. listopadu 2021 11:27 )

Nechápu jak ji může někdo odsuzovat.Je to její tělo a její volba.Nikoho nezabila,neokradla tak co.Jediná chyba byla,že se k tomu přiznala.Jinak kus pořádný ženský.

Lomikel ( 27. listopadu 2021 17:21 )

Je to prosté.
V jejích 45 létech se nejedná o nymfomanii.
Jde pouze o poslední vzplanutí hormonů před klimakteriem.
Hlavně aby se tahle obstarožní dáma nenakazila nějakou pohlavně přenosnou chorobou.
Po krátkém čase z ní bude už jen klidná a vyrovnaná seniorka...

diskutujici ( 27. listopadu 2021 15:06 )

Takže byla celý život ku.r.va, ale až teď si to jenom přiznala.

y1xcvbnm ( 27. listopadu 2021 14:39 )

fakt nádherný článek o tom jak se v e 45 letech stát kurvou !!!

doktormediciny ( 27. listopadu 2021 13:20 )

Hm no...Babicka Bozeny Nemcove by rekla Stastna to zena

Zobrazit celou diskusi