Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kráska s modrými vlasy je hvězdou OnlyFans: Vydělává miliony, aniž by ukázala tvář!

Autor: rc - 
22. listopadu 2021
10:09

Až 65,6 milionů si vydělá na erotické stránce kráska s modrými vlasy. Na sociálních sítích vystupuje pod jménem Bambi Blue. Své jméno nechce uvádět kvůli své rodině a blízkým. Dokonce ani neukazuje svou tvář! Ovšem přesto má mnoho fanoušků, kteří jí platí horentní částky, aby mohli vidět její ladné křivky.

Hvězdou stránky pro dospělé OnlyFans se stala dívka, která si říká Bambi Blue. Rodačka z Kalifornie, které je kolem dvaceti let, pracovala v kanceláři. Vydělávala průměrný plat a tak zkusila štěstí na erotické stránce, kde brzy získala velký úspěch. Náhle zjistila, že si může vydělat i 250 tisíc dolarů měsíčně (5,5 milionů Kč)! Populární je i na sociální síti Instagram, kde má víc jak třicet tisíc fanoušků.

Skrývá identitu

Bambi se nestydí ukázat svou holou kůži a vyfotit se v dráždivých polohách, ovšem co si zakrývá, je tvář! „Když jsem začala v tomto odvětví, nechtěla jsem, aby to moji rodiče věděli a nechtěla jsem, aby někdo zjistil, kdo jsem. Mám pocit, že by se mě zřekli, kdyby přátelé nebo rodina zjistili, co dělám,“ uvedla pro britský deník Daily Star s tím, že její rodiče jsou velmi přísní, ovšem přesto spolu mají krásný vztah.

Zvědaví fanoušci

„Bojím se, že se dozvědí o mé kariéře, ale doufám, že jednoho dne na to přijdou, protože je to tak důležitá součást mého život,“ dodala s tím, že občas je těžké udržet tajemství. Když například byla na rodinné večeři, zničehonic se jí ozval klient, tak musela jít na záchod, kde si s ním povídala. Prozrazení prý hrozilo i na svatbě její kamarádky, kde si uvědomila, že jeden z hostů je její klient. Naštěstí ji ale nepoznal. Fanoušci se jí prý ozývají s tím, že když jim odhalí svou tvář, zaplatí ji za to tisíce. „Jeden mi nabízel 5 tisíc dolarů (111 tisíc Kč), ale odmítla jsem,“ dodala.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi