Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nemravná učitelka prodává erotické fotky: Mezi fanoušky má bývalé studenty i jejich rodiče!

Autor: rc - 
17. října 2021
20:36

Lukrativní vedlejšák měla Amy Kuppsová. Dvaatřicetiletá kráska kromě učení historie na základní škole prodávala svoje smyslné fotky na OnlyFans. O jejím přivýdělku se ale dozvěděla škola, a tak musela svou práci opustit. Začala proto prodávat sexy snímky na plný úvazek a tvrdí, že mezi jejími fanoušky jsou bývalí kolegové, studenti i jejich rodiče.

Milovala svou práci, ovšem zaměstnání učitelky na základní škole nebylo dobře placené. Amy Kuppsová proto kromě toho, že žáky ve věku 13 a 14 let učila dějepis, se rozhodla připojit na stránku pro dospělé s erotickým obsahem OnlyFans. Netrvalo to ale dlouho a na její vedlejšák přišlo vedení školy.

O jejím přivýdělku prý vedení řekl přímo její manžel. „Můj manžel nemohl unést, že je hodně mužů, kteří mě rozmazlují dárečky,“ tvrdí Amy. Rázem tak dvaatřicetiletá kráska s havraními vlasy přišla o práci. „Poté, co jsem opustila práci učitelky, byla jsem opravdu zdrcená,“ uvedla pro britský deník Daily Mirror s tím, že všichni kolegové se proti ní obrátili. Prý by nikdy nečekala, že po odchodu ze školy ještě o některém z kolegů uslyší, ovšem zjistila, že se stali fanoušky! „Jsem šťastná, že se přihlásili a utratili hodně peněz, protože si mysleli, že můj odchod byl špatný,“ dodala.

Její kolegové nejsou však jedinými fanoušky. Její profil na OnlyFans se zalíbil i jejím bývalým studentům a i jejich rodičům. „Jeden z nich mi dokonce řekl, že se to líbí i jeho manželce a sledují moje příspěvky spolu,“ směje se Amy. Bývalý student utratil dokonce 10 tisíc dolarů (víc jak 218 tisíc kč) za její erotické příspěvky.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi