Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Modelka Diana schválně láká pedofily? Drsné obvinění kvůli odhaleným fotkám

Autor: rix - 
26. července 2021
22:07

Tvrdému obvinění čelí modelka Diana Deetsová. Podle některých lidí si záměrně upravuje své sexy fotky tak, aby na nich vypadala mladší, a lákala tak pedofily. Dívka se ale podobným námitkám brání. Prý se jedná pouze o fiktivní výtvor a zanechala na profilu i své staré fotky, aby lidé věděli, jak doopravdy vypadá. 

Modelka populární na sociální síti OnlyFans byla obviněna lidmi z toho, že fotky záměrně upravuje tak, abych na nich vypadala jako dítě.  Podle Bekah Dayové, která na Tiktok uložila videa komentující právě obsah Deetsové, dívka pomocí programu úplně mění strukturu svého obličeje, informoval Dailystar.

„Nemyslím si, že je to dobře,“ svěřila se Dayová. „Pro koho si myslíte, že ty fotky Deetsová takto upravuje? Nebudu to říkat, ale myslím, že je to všem jasné,“ narážela Dayová na to, že podobný materiál by mohl lákat pedofily. 

„Jde to nad rámec nějaké fantazie, jedná se o nebezpečný obsah,“ napsal jeden z komentujících. „Jak v noci spíš, když propaguješ pedofilii?“ nebral si servítky další z diskutérů, který napsal modelce přímo na její profil. 

Deetsová se brání tím, že má na instagramu i starší a neupravené fotky, takže každý může vidět, jak opravdu vypadá. Podle ní by zkrátka její úpravy měly být chápány jako fiktivní výtvor. 

Vehementně popřela obvinění, která proti ní vznesla, a uvedla, že „se rozhodla vytvořit postavu založenou na japonských anime nebo na disneyovských postavách“.

Deetsová, která odmítla sdělit svůj věk, má téměř 11 000 sledujících na OnlyFans, kde si za exkluzivní obsah účtuje 240 korun měsíčně.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi