Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Místo žhavých fotek brutální popravy: Modelce (22) se na účet nabourali hackeři

Autor: rix - 
21. července 2021
21:36

Američanka Tina Beanová si s hackery užila své. Nabourali se na její účet na stránce, kde prodává své hanbaté fotky, a skrze její profil pouštěli lidem videa z poprav a dalších nechutností... Tina si přitom na síti vydělávala na slušné bydlení. Teď už kvůli útočníkům z peněz nemá nic.

Tina měla se sítí na stránce, kde modelky prodávají své odhalené fotky, jasné plány. Na web vkládala své žhavé snímky a fanoušci jí za ně platili. Peníze ale nechtěla jen tak rozházet. Američanka si vydělávala na slušné bydlení. Do té doby totiž bydlela ve svém autě, informoval deník The Sun.

Její ideje se jí dařilo naplňovat, v době největší slávy si byla schopna za měsíc vydělat i v přepočtu 43 000 korun. Zrovna v tu dobu se ale do dívčina života přimotali hackeři. Napadli její účet a začali přes něj streamovat videa z poprav a další věci, které hodně rychle odradily všechny její fanoušky. 

„Stále jsem se zkoušela ty nechutné snímky mazat a měnit heslo, ale nic se nedařilo,“ uvedla zoufalá Tina. 

Aby toho nebylo málo, hackeři skrze její účet její fanoušky uráželi a dívčiny žhavé fotky umisťovali na porno stránky. Tina ztratila téměř všechny své předplatitele a teď si podle svých slov za týden přijde na chabé dva tisíce korun. Do toho ji ještě začali útočníci vydírat a požadovat peníze. 

Tina se rozhodla řešit situaci se samotnou firmou provozující stránky, ale její představitelé vyhověli pouze tím, že její účet dočasně pozastavili. Američanka není jediná. Účty modelek na dané stránce dlouhodobě trpí tím, že jsou napadány zvenčí. Hackeři napadli i účet známé zpěvačky, herečky a modelky Belly Thorneové.

dvorece ( 22. července 2021 08:08 )

Nevidím na tom nic složitého. Jestli se neučila, nemá žádné vzdělání a kariéru staví na zveřejnování nechutností, tak celkem zásah hekrů chválím. Na netu už nevládne skoro nic víc než silikony a nahé zadky. Ne, že by mě to mravně pohoršovalo, ale potěšilo by mně, kdyby tyto věci byly zařazeny do oblasti porna pro dospělé a dětem dali pokoj uchyláci. Když půjde za kasu, nebo mýt nádobí, hekrů se zaručeně zbaví. Pokud nepomáhá změna hesla, at se rozhlídne po svém blízkém okolí. Pod svícnem bývá tma.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání