Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Onanista masturboval ve vlaku před nezletilou dívkou. Nikdo z dospělých jí nepomohl

Muž ve vlaku onanoval řed nezletilou, té nikdo nepomohl
Muž ve vlaku onanoval řed nezletilou, té nikdo nepomohl  (Autor: Reprofoto TV JOJ)
Autor: jel - 
17. července 2021
22:19

Hrůzu si prožila nezletilá dívka ve vlaku mířícím do Bratislavy. Naproti ní si přisedl muž, který se nejprve na mladou cestující jen tak usmíval. Potom před ní začal bez uzardění onanovat. Nechutný incident dívka popsala na sociální síti, kde také zveřejnila video úchyla, kolem kterého během jeho masturbace prošlo 10 lidí. Nikdo z nich ale dívce nepomohl.

Svou cestu hrůzy popsala dívka na instagramu. Nejprve se na ni mladík začal usmívat a sahat si do kalhot. V ten moment už věděla, že je zle. Přestože se muže snažila ignorovat, tomu nevadilo ani to, že vedle něj sedí další žena. Částečně se zakryl batohem a začal onanovat během toho, co se na mladou slečnu díval. Dokonce si oblizoval rty a kousal se do nich.

Při masturbaci se smál jako sluníčko na hnoji

„Každopádně pán skončil. Celou dobu se smál a utřel se do trička. Smál se jako sluníčko na hnoji,“ popsala mladá dívka hrozný incident. „Pro ty, kteří by mi chtěli říct, že jsem měla odejít, nemohla jsem. Měla jsem s sebou kufr, který byl byl zaseknutý mezi jeho kolenem a dívkou na videu,“ dodala.

Za celou dobu navíc kolem mělo projít několik dospělých lidí. Bylo jich minimálně 10. Mladé cestující ale nikdo z nich nepomohl. Masturbujícího muže ignorovali. Incident navíc nikdo nenahlásil. Mluvčí slovenských železnic Tomáš Kováč řekl pro TV JOJ, že v podobných případech nemusí cestující váhat a mají se ihned obrátit na vlakvedoucího nebo policii. Ta pak může přijet do nejbližší stanice a člověka zadržet.

Video  Mladík ve vlaku onanoval před nezletilou! Nikdo z dospělých jí nepomohl  - TV JOJ
Video se připravuje ...

 

 

StanleyGoodspeed ( 20. července 2021 13:01 )

Koho napadne něco takového natáčet místo toho aby udělal vše pro to aby odešel? Zdá se mi to nebo místo rolákových šatů vidím slečně s prominutím téměř do kuchyně? Má autorka videa rentgenové vidění že může s jistotou konstatovat mimiku onanisty pod rouškou? ,,Zajímavá pohádka..."

padrino ( 18. července 2021 02:53 )

Nejprve se na ni mladík začal usmívat
Dokonce si oblizoval rty a kousal se do nich.

Jak to mohla vidět,když měl dotyčnej respirátor.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání