Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Máma-lovkyně si vydělá erotikou přes 2 miliony Kč denně. Děti jí kvůli tomu vyhodili ze školy

Autor: rix - 
28. června 2021
21:38

Hvězdná OnlyFans modelka, která si říká Tiffany Poindexterová (44), se svěřila se svou kontroverzní zálibou. Ráda loví zvířata. Její fanoušci pro její kontroverzní zábavu pochopení mají. Sexy mamina si přijde sdílením nemravného obsahu na pěkné jmění. Mrzet ji muže jen to, že kvůli jejímu erotickému modelingu vyhodili její děti ze školy.

Výjezdy do divočiny se zbraní praktikuje pravým jménem Crystal Jacksonová v Nevadě nebo své rodné Kalifornii. Zabitá zvířata prý využívá podle, jak sama říká, "kmenových tradic". To znamená, že celé zvíře se k něčemu zpracuje. „Maso je jídlo, z kůže se vyrobí třeba blána na bicí a z kostí se mohou vyrobit hračky pro děti,“ uvedla Tiffany pro Knewz. Občas si ale některé lepší kousky nechá vystavit. 

O krvavé zálibě její fanoušci vědí a nic proti němu nemají. Sličná mamina si za peníze od nich nedávno koupila speciálního psa na ochranu. Bojí se o svůj dům, který jí byl kdysi vyrabován. Za šelmu zaplatila v přepočtu těžko uvěřitelných milión a půl korun.

Mí fanoušci jsou často z vesnice

Fanoušci jsou jí nakloněni. „Mnoho mých fanoušků pochází z venkovského prostředí, takže mé lovecké nebo obecně venkovní aktivity podporují a tíhnou ke mně,“ sdělila hrdě Tiffany a upozornila, že negativních komentářů moc nezaznamenala. 

Modelka je také vášnivou sběratelkou zbraní. Za ty naprosto obvykle vyplázne klidně i přes dvacet tisíc korun. V její sbírce nechybí pušky nebo speciální dalekohledy. Její úspěch má ale i stinné stránky.  Své děti posílala do katolické školy. Když se její správci dozvěděli, že Tiffany se nebojí ukazovat své tělo na internetu a libuje si v podivných zálibách, její tři děti ze školy vyhodili.

Denně si vydělá přes 2 miliony korun

Špatná reklama je ale také reklama. Po skandálu s dětmi se k sexy máme připojili další fanoušci. Dříve si vydělala měsíčně asi 2,34 milionu korun měsíčně. Poté, co jí vyhodili děti ze školy, si na tuto sumu přijde prakticky denně „Nějaké peníze určitě daruji, protože tolik peněz ani nepotřebuji,“ dodala ke svým příjmům modelka. 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi