Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nevěsta (†18) nečekaně zemřela o svatební noci: Ženich marně sháněl pomoc a odvoz do nemocnice

Nevěsta (†18) zemřela o svatební noci na infarkt. Podle ženicha přijela sanitka až po hodině čekání a taxík je vzít nechtěl. (ilustrační foto)
Nevěsta (†18) zemřela o svatební noci na infarkt. Podle ženicha přijela sanitka až po hodině čekání a taxík je vzít nechtěl. (ilustrační foto)  (Autor: Facebook/Ambulância Brasil)
Autor: ran - 
21. června 2021
12:15

Velmi mladá žena (†18) zemřela jen pár hodin poté, co si řekla se svým manželem ano. Během aktu na svatebním loži ji postihl infarkt, manžel se marně domáhal pomoci u sousedů a taxikáři ho odmítli odvézt.

Tragédie potkala novomanželský pár ve čtvrtek v noci v brazilském městě Ibirite. Právě spolu trávili svoji vášnivou svatební noc, když se manželce náhle udělalo špatně a zkolabovala. 

Nikdo nepomohl

Nešťastný ženich (29) se začal zoufale shánět po pomoci u sousedů, ale nepochodil, napsal s odkazem na list O Tempo web news.com.au. Pak se snažil zavolat ženě, které bylo čím dál tím hůř, taxíka.

Ani taxikáři ale neprojevili velkou ochotu. První odmítl pár odvézt, druhý službu odřekl také s tím, že si mají zavolat záchranku. Ta ale dlouho nejela a mladá nevěsta zemřela cestou do nemocnice. Záchranáři informovali, že když přijeli do domu, žena měla velké problémy s dýcháním a posléze zemřela v sanitce na infarkt.

Mohla žít

Zničený manžel uvedl, že záchranka přijela až po celé hodině. Kdyby dorazila dříve, mohla jeho láska ještě žít, myslí si. Záchranná služba se brání tím, že první žádost o výjezd byla odvolána a že po druhém zavolání byla na místě za 21 minut.

Policie na těle nevěsty neshledala žádné stopy násilí, případ vyšetřuje jako nešťastnou náhodu. Pitva kromě příčiny smrti potvrdila, že mladá žena mívala problémy se záněty průdušek. 

Pět hodin sexu v Kolumbii

Jeden den manžel a nyní vdovec, který nebyl blíže identifikován, podle webu uvažuje o tom, že se z města, kde tak tragicky přišel o svoji lásku, odstěhuje. 

Jiný případ se stal nedávno v Kolumbii, kde zkolabovala 32letá žena po 5 hodinách sexu a konzumace drog. Sanitka také dlouho nejela, žena dostala křeče a zemřela cestou taxíkem do nemocnice.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi