Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nevěsta během svatby zemřela: Ženich si místo ní vzal její sestru! Tělo přitom chladlo ve vedlejší místnosti

Nevěsta zemřela během svatby, ženich si vzal za manželku její sestru
Nevěsta zemřela během svatby, ženich si vzal za manželku její sestru  (Autor: Facebook)
Autor: jel - 
3. června 2021
21:24

Opravdu neobvyklá událost se odehrála ve městě Etawah v Indii. Nevěsta tam totiž během svatby zemřela na infarkt. Slavnostní ceremoniál však po této tragické události kupodivu nebyl ukončen. Ženich si vzal mladší sestru zesnulé, jen kousek od těla své původní nevěsty.

Nevěsta Surbhi dostala infarkt ve chvíli, kdy si v rámci hinduistické tradice vyměnila věnce se svým budoucím manželem Manjeshem Kumarem. Přivolaný lékař už jí nedokázal pomoci. Zemřela. Obrovská tragédie však nezabránila tomu, aby se ve svatbě pokračovalo. Rodiny se dohodly, že si Kumar vezme mladší sestru zesnulé, Nish.

Rodina nevěsty zřejmě od svatby očekávala věno a ta ženichova se chtěla vyhnout ostudě z toho, že by se syn vrátil ze svatby bez manželky. Tělo zesnulé bylo uloženo v oddělené místnosti a později byla zpopelněna. „Nevěděli jsme, co v takové situaci dělat,“ řekl pro Daily Mail bratr obou nevěst Saurabh. „Obě rodiny si spolu sedly a řešily, co budou dělat. Někdo navrhl, aby se moje mladší sestra Nisha provdala za ženicha. Rodiny o této záležitosti diskutovaly a obě s tím souhlasily,“ dodal.

Maminka zesnulé Guddi Devi měla velký problém ve svatbě pokračovat. Smrt dcery ji velmi zasáhla a nyní se o ni stará její syn Gaurav. „Maminka je na tom velmi špatně. Každý den jí chybí její nejstarší dcera. Snila o tom, že dokáže v životě skvělé věci. Ať odpočívá v pokoji,“ uvedl Gaurav.

Další z příbuzných popsal, že to byla pro rodinu opravdu zvláštní situace a bylo to pro ně těžké. „V jedné místnosti ležela jedna dcera mrtvá a v další místnosti se druhá dcera chystala na slavnostní ceremonii,“ popsal s tím, že nikdy neměl tolik smíšených pocitů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání