Trávníček si naplánoval, že herectví pověsí na hřebík po letošním 28. říjnu, kdy má od prezidenta Miloše Zemana (76) převzít státní vyznamenání. Hlava státu se ho rozhodla vyznamenat už loni, ale ceremoniál se kvůli koronavirovým opatřením nekonal. Proto Zeman udělí medaile vybraným osobnostem až letos.

Ať hrají mladší

„To vyznamenání si převezmu a jednou provždy toho nechám! Ať hrají mladší… Tak to mám promyšlené,“ řekl herec v rozhovoru pro podcast Frekvence 1 Mezi čtyřma očima. „I mé soukromé divadlo skončí, budu se věnovat zahradě, relaxovat a dívat se na pěkné filmy,“ prozradil své plány.

Popere se

Už teď ale ví, že mu bude herecká profese chybět. „Jsem statečná povaha, já se s tím poperu. Ale třeba mi přijdou další nabídky a nechám se přemluvit,“ nevyloučil s úsměvem Pavel, kterého na podzim ještě čeká účast v 11. ročníku taneční show StarDance.

Těžké loučení

Na poslední rozloučení se svou Popelkou určitě půjde. „Přinesu jí květinu a bude mi těžko,“ svěřil se Trávníček. Zádušní mše a následný pohřeb v kruhu rodiny a blízkých přátel se uskuteční příští pátek 25. června v kostele sv. Anežky v Praze na Spořilově. Veřejnost bude mít možnost vše sledovat na velkoplošných obrazovkách.

Manželská krize?

Vše v pořádku! Pavel také promluvil o manželské krizi, kterou si s Monikou (35) v minulých týdnech prošli. „Vše už je v pořádku, to se občas stane v každé domácnosti,“ řekl stručně. Kvůli neshodám v jejich domě v Mnichovicích dokonce zasahovala policie.

VIDEO: Pavel Trávníček vzdal účast ve StarDance: Monika ho vrátila do hry.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček vzdal účast ve StarDance: Monika ho vrátila do hry. Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií