Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Mladík (23) si pochvaluje vztah se stařenkou: „Nejsem zlatokop! Důležité je, co máme v srdci,“ říká

Autor: ran - 
12. června 2021
21:02

Quran (23) a Cheryl (60) jsou jako dvě hrdličky a vůbec jim nevadí, že jejich věkově značně nerovný vztah spousta lidí odsuzuje. Dávají na internet videa, kde oba tančí jako ztřeštění puberťáci a sklízejí za to miliony lajků! Obě rodiny prý jejich lásku schvalují, včetně Cheryliných dětí.  

Je mezi nimi 37 let rozdíl, ale nic si z toho nedělají. Ani z toho, že jim lidé často pod videa na TikTokovém účtu @ttvleolove_3 píšou negativní komentáře o podivnosti vztahu a také vzhledu Quranovy partnerky.

Někteří se vyptávají na to, co na jejich chození říkají Cheryliny děti, jež jsou všechny starší než Quran. Další se vysmívají jejímu vzhledu a upozorňují na hluboké vrásky nejen v obličeji a výraznou pohublost ve tváři. „Vypadá jako tvoje babička,“ píší a ptají se, jestli má vůbec nějaké zuby. Prý s ní musí být jen pro peníze.

Pravda je podle zamilovaného páru, který spolu na videích nejen tančí a zaníceně rapuje, ale také se objímá a dává si pusinky, prostá. Obě rodiny vztah schvalují a děti Cheryl z něj prý nejsou ani trochu nervózní, protože i jejich vlastní otec je o 22 let mladší než ona. Jsou tedy zvyklé.

On i ona se k nenávistným poznámkám stavějí čelem. Cheryl jim odpovídá i na svém instagramu, kde otevřeně hovoří o tom, že trpí poruchou příjmu potravy. „Nesuďte knihu podle obalu,“ říká například. „Lidé si nevidí do úst, říkají samé nepodstatné sra*ky. Co na to říkám já? Nemůžete nás soudit,“ vrací úder.

Quran si z názorů jim nenakloněných diváků také nic nedělá. O Cheryl někdy mluví jako o své dívce, jindy zase jako o své ženě. „O nějaký vzhled tady nejde, všichni nějak vypadáme, co s tím můžeme dělat, jak vypadáme? Nejdůležitější je, co máme v srdci,“ shodují se oba.

Jak se zdá, ve vztahu jim to klape. „Neděláme nic špatného, tancujeme, šíříme dobrou náladu. Nenecháme zlé lidi vyhrát,“ brání se dál Cheryl. „Je na mě hodný, já jsem na něj hodná, co na tom lidem vadí?“ dodává.

Proti těm, kdo jim nepřejí, je ale podporují zástupy jejich fanoušků. „Je mi to líto, že se na vás sype tolik negativity! Zasloužíte si být šťastní jako kdokoli jiný, jeďte si dál to svoje!“ píší jim mnozí.  

Dobře jsou slyšet i ti, kdo pár vysloveně obdivují. „Jste tak nádherně roztomilí! Strašně ráda sleduju vaše tanečky, prosím, pokračujte v tom! A na ty druhé kašlete, nestojí vám za to!“ drží takto odvážnému páru palce jedna z fanynek.

Uživatel_5534699 ( 10. července 2021 19:26 )

To je odporné. 🙄 Paní vypadá tak na 80. I moje babička v sedmdesáti vypadá lépe. Potkat tuto paní večer venku, beru roha, vážení. 😒
Ovšem, pokud jim láska kvete a je opravdová...

poky-f ( 21. června 2021 09:35 )

Důležitý je to , že má svoji dívku "rád" !

naidka ( 13. června 2021 09:16 )

Všichni milenci těchto "rozverných mladic" jsou poněkud opálení. Že by v srdci měli ještě něco jiného než lásku? Cheryl je jistě šetrná, že si ani na ty hrátky nepořídila umělý chrup.

new era ( 13. června 2021 02:42 )

To bude preklep, ne? Ta vypada, ze by mohla not sedesatiletou dceru 🤦
Hlavne, kdyz ji ma chlapec uprimne rad ❤️😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂👍

y1xcvbnm ( 12. června 2021 23:37 )

ta krasavice vypadá na 80

Zobrazit celou diskusi