Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bezdomovec přišel o ženu i děti: Zachrání ho nový sestřih od profíka?

Autor: štt - 
13. března 2021
20:01

Talentovaný holič zveřejnil na TikToku výsledek své neuvěřitelné práce. Ostřihal zadarmo muže bez domova, který jej požádal o peníze. Výsledek porovnejte sami!

Dobrosrdečný holič, jenž se jmenuje Jay, dal bezdomovci účes zdarma. Kadeřník na TikToku používá uživatelské jméno @jaypro.tv. Na svém účtu sdílel záběry před a po změně. Neuvěříte vlastním očím, v jakého fešáka se muž díky jeho zásahu proměnil!

Jay tvrdí, že jej muž ho požádal o dolar, aby „mohl ušetřit peníze na sestřih, jelikož chce znovu získat zaměstnání“, uvádí The Mirror„Ztratil ve svém životě vše, své děti i manželku,“ vysvětlil Jay.

V klipu holič ukazuje, jak vypadal muž před zásahem hbitých nůžek. Měl dlouhé vousy a husté neupravené vlasy. Poté je střih na výsledek. Změna je neuvěřitelná! Z pochybného vlasáče se stal bezmála model!

Od zveřejnění bylo video lajkováno více než 300krát. Lidé v komentářích zanechávali vzkazy, jak je proměna ohromila. V komentářích nechyběl neskrývaný obdiv: „Úplný supermodel.“ Někdo dokonce napsal: „Právě mu zachránil život.“ Čas ukáže, zda proměna muži pomohla k životnímu obratu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi