Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Náruživá žena si vede evidenci milenců: Její seznam lidi šokoval detaily!

Autor: ran - 
31. ledna 2021
19:37

Američanka Mollie se pochlubila svými záznamy o každém, s kým se za celý život kdy vyspala. Vede si o všech podrobné záznamy. Kartiček s údaji a detaily o svých známostech má nepočítaně. Uživatelé sociálních sítí dychtí vědět víc!

Virální příspěvek na sociální síti TikTok upoutal pozornost milionů jejích uživatelů. Mollie Millerová je nechala nahlédnout do svého soukromí úplně jinak, než čekali. Vytáhla na ně pořádně objemný svazek hustě popsaných kartiček. Každá z nich představuje jednoho partnera, se kterým kdy něco měla.

Videem, které natočila, odpovídala na výzvu jiné uživatelky, která se do online pléna zeptala, zda si lidé pamatují jménem každého, s kým se vyspali. Mollie přiznala, že si každého nepamatuje, a zašermovala svým tlustospisem před kamerou. Jinak ale má v kartičkách pořádek, a mnohé oplývají přímo záplavou údajů!

Na kusy tvrdého papíru si Mollie poznamenává ledacos. Třeba kde k danému setkání došlo, jméno (když si vzpomene...), celkové zhodnocení, smajlíky se srdíčky nebo naopak zamračené, a pak i to, zda oba dosáhli vyvrcholení nebo jestli se chtějí vidět znovu. V registru má chronologický pořádek, hezky od „poprvé“ až po „posledně“. 

Pořádek musí být!

Video vidělo 9 milionů lidí, získalo 2 miliony lajků a několik stovek lidí pod ním nechalo svůj komentář. Spoustu z nich fascinovala Mollienina systematičnost a žadonili o další detaily. „Tak takovýhle pořádek si dám líbit! Měla by sis založit nový účet a celý ho věnovat jenom těmhletěm kartičkám,“ napsal například jeden. „Já tolik lidí za život ani nepotkal, natož abych je přesvědčil, ať se se mnou vyspí,“ nevěřil vlastním očím další. 

Mollie po pozitivní odezvě fanouškům alespoň zčásti vyhověla a natočila pár dalších příspěvků, v nichž dovysvětlila pár věcí. „Byla jsem devět let barmankou v New Yorku,“ řekla, aby bylo jasné, kde se tolik materiálu vzalo. Záznamy si Mollie začala prý dělat proto, že dbá na bezpečný sex a má ráda přehled. Jako druhý důvod uvedla, že byla vždycky drobet posedlá vyplňováním formulářů, a tak si vždycky ráda nějaký vyplní.

XLADI ( 31. května 2021 04:12 )

Tak hlavně wby nebyla rasistka a měla tam i dost ne..ů i ,dyž tyhle vyžraný to by jich mohla bejt většina. Ty nejsou těžká kořist

snehulak ( 1. února 2021 08:52 )

Nechte si ty přiblblé kecy. V tomhle by si měl udělat pořádek každý a hlavně každá. Hlavně dnes, když si leckterá nedokáže vzpomenout ani jestli ho tam včera měla, nebo kolik jich bylo. O jménech nemluvě. Prý ten vyholenej v modrejch trenýrkách. Já se potkal v padesáti s holku, se kterou jsem v sedmnácti chodil a ona mi tvrdila, že jsme měli tehdy sex. Bezpečně jsem věděl, že jsem jí maximálně olizoval kozičky. Ani když jsem ji v tom pokročilém věku probnul zezadu jsem si nevzpomněl. Můj seznam obsahuje jen jména s pár detaily. Přiznám se, že občas také jen "ta z Přerova". Začal jsem s ním až někdy po dvanácté a pár let později.

zdengregr ( 1. února 2021 01:13 )

To jim za to ta vyžraná obluda platila? Ti chlapi, to byla asi elita

Martin63 ( 31. ledna 2021 22:51 )

To hraničí se zoofilií, fuj, jak na ni někdo může vlézt.

Zobrazit celou diskusi