Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Psycholožka nenašla práci ani v supermarketu: Nahé fotky jí vynesly miliony

Autor: chal - 
3. května 2021
11:43

Ani vysokoškolský diplom člověku nemusí zajistit práci prodavačky v supermarketu nebo v řetězci rychlého občerstvení. Přesvědčila se o tom vystudovaná psycholožka Maddie Springsová (29) ze Spojených států. Mladá máma si dnes ale z neúspěšných pohovorů hlavu nedělá. Prodejem svých hanbatých fotek na internetu si totiž přijde na mnohem větší peníze.

Vystuduj, ať z tebe něco bude! Tuhle větu z úst rodičů slyší za svůj život aspoň jednou téměř každé dítě. Případ 29leté Američanky Maddie Springsové ale ukazuje, že vysokoškolský diplom rozhodně nemusí zaručovat zářnou budoucnost a skvělou práci.

Maddie vystudovala na univerzitě v Severní Karolíně psychologii. Po absolvování měla ale obrovský problém najít práci. Pracovní místo v tomto oboru nezískala, a dokonce nepochodila, ani když se ucházela o místo prodavačky v supermarketu nebo fastfoodovém řetězci zaměřeném na prodej sendvičů.

Životní situace mladé Američanky začínala být zoufalá, podle svých slov se v té době Maddie živila instantními nudlemi a místo postele spala na matraci položené na zemi.

Aby alespoň něco vydělala, začala nabízet své odhalené fotografie na internetu a začala vystupovat jako takzvaná webcam girl, tedy dívka, které lidé platí, aby se pro ně svlékala v živém přenosu.

Kdyby věděla, jaký úspěch bude mít, možná by o studiu psychologie vůbec neuvažovala. Dnes si totiž díky prodeji aktů měsíčně přijde v přepočtu až na 830 tisíc korun!

„Když jsem vystudovala, byla jsem úplně bez peněz. Musela jsem prodat všechny své věci, abych měla na jídlo a na benzin. A pak mi někdo řekl, že bych mohla zkusit pracovat jako webcam girl. První den jsem si vydělala na měsíční nájem,“ citoval web britského deníku Daily Star Maddie.

Největší příjmy má dnes Maddie ze sociální sítě OnlyFans, kde fanoušci platí měsíční poplatek kolem 200 korun za přístup k sexy fotografiím a videím, která pro ně vdaná maminka jednoho dítěte pořizuje.

Maddie si díky těmto prostředkům může dovolit investovat do nemovitostí, což by jí mělo zajistit pohodlný život i v dobách, kdy o její hanbaté fotografie nebude až takový zájem, nebo se rozhodne s focením přestat. „Všechno, co jsem kdy chtěla, byla rodina, finanční nezávislost, abych si mohla život užívat,“ doplnila Maddie s tím, že díky fanouškům se její sen splnil.

Video  Další modelka, která vydělává prodejem fotografií svého těla. Eliza si díky lechtivým fotkám přijde nejen na slušné peníze, ale nutí ji dbát o svůj zevnějšek.  - Instagram/@elizarosewatson
Video se připravuje ...

jaromir123 ( 3. května 2021 15:40 )

Piráti tvrdí, že v USA mají vysoké daně z nemovitostí. Tedy to nebude tak výnosné. Nebo kecají ?

bizon_pepa ( 3. května 2021 15:11 )

Jasně, prodavačkam v Lidlu přidali a tak je teď všude plno.

Jirik-ta ( 3. května 2021 12:49 )

přesně, to je dětská pornografie. Třeba někoho nachytaji.

abil ( 3. května 2021 12:16 )

Neverim, ze vystudovana psycholozka nemohla najit praci. Psychologu je vsude zoufaly nedostatek. Po skole nemela praxi, tak ji samozrejme nenabizeli nejaky velky plat. Ale ziskavani praxe nejakou dobu trva a ona potrebovala zrejme velke penize, tak sla tam, kde je dostane a bez praxe. Na druhe strane, az bude opotrebovana a na predvadeni se bude stara, bude ve svem oboru bez praxe porad.

Zobrazit celou diskusi