Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Mia (19) sekla s prací recepční a začala prodávat své sexy fotky: Měsíčně si přijde na 44 tisíc!

Autor: rc - 
16. ledna 2021
20:02

Pořádný balík vydělává na stránce pro dospělé Mia Karinaová. Devatenáctiletá žena sekla s prací recepční na malebné Maltě a přihlásila se na stránku OnlyFans, kde začala prodávat své lechtivé fotografie! Netrvalo to dlouho a obnažené snímky jí začaly vydělávat až 1500 liber měsíčně (zhruba 44 tisíc Kč)!

Mia Karinaová pocházející z Irska odletěla na Maltu, kde začala pracovat jako recepční. Ovšem poté, co se od svého přítele dozvěděla o stránce OnlyFans, sekla s prací a začala vydělávat přes sociální síť, která je určená pro dospělé!

„Můj přítel mi řekl, že jeho kamarádka si vydělává kolem 1460 liber měsíčně (43 tisíc Kč) jen tím, že prodává své obnažené fotografie. Ze začátku jsem stále pracovala v hotelu, ale po měsíci a půl jsem odešla, protože jsem vydělávala víc na OnlyFans,“ uvedla pro britský deník DailyStar Mia s tím, že se to může zdát jako pohodová práce. Nicméně aby si něco vydělala, pracuje několik hodin denně. „Je to opravdu těžká práce. Ze začátku jsem pracovala kolem osmi až devíti hodin denně, ale teď je to čtyřiadvacet hodin týdně,“ popsala Mia a dodala, že má kvůli pandemii koronaviru, která uzamkla hodně lidí do domácí karantény, daleko víc práce.

Jej přítel Marc jí je oporou a její nová práce mu prý vůbec nevadí. „Pomáhá mi. Je s tím v pohodě,“ uvedla Mia, která si už prodejem fotek dokázala přijít na milion liber (29 milionů Kč)! Peníze rozhodně nehodlá utratit. Založila společnost a hodlá investovat do nemovitostí.

VIDEO: Blogerka navštívila světovou nejosamělejší poustevnici (76): Úřady se bojí, že ji nakazila koronavirem!

Video  Blogerka navštívila světovou nejosamělejší poustevnici (76): Úřady se bojí, že ji nakazila koronavirem!  - Instagram
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi