Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Těhotná žena chce živě vysílat svůj vlastní porod: Cena za sledování je 300 tisíc korun!

Autor: štt - 
15. května 2021
16:23

Carla Bellucciová je zdatnou podnikatelkou. Nejdříve prodávala intimní fotografie svého těhotenského bříška prostřednictvím služby pro dospělé OnlyFans. Nyní tvrdí, že bude živě vysílat i porod.

Vychytralá modelka se poprvé dostala na stránky novin poté, co předstírala deprese, aby od pojišťovny získala 200 000 korun na plastickou operaci nosu. Nyní všechny překvapila další šokující zprávou.

Carla Bellucciová, která v současné době očekává své čtvrté dítě, tvrdí, že vydělala přes milión korun sdílením sexy obrázků na svém účtu OnlyFans. Zde sdílela i své lechtivé fotografie během svého těhotenství. Pro britský deník The Daily Star nedávno řekla, že je dokonce ochotná živě vysílat očekávaný porod pro ty, kteří jsou ochotni zaplatit slušné peníze.

Carla médiím sdělila, že „od jednoho z jejích fanoušků na OnlyFans jí za stream bylo nabídnuto 300 000 korun.“ Na svoji obhajobu říká, že v televizi již dávno existují pořady jako One Born Every Minute, kde matky rodí před kamerami. „Nevidím v tom rozdíl. Ony jen nedostanou nejspíš zaplaceno,“ dodává.

Influencerka dopředu počítá, že jí lidé budou dále pravděpodobně zasílat nenávistné zprávy, ale nedovolí, aby se na případný stream dostali trollové, kteří by do komentářů psali vulgarity.

„Vím, že se lidé asi zblázní, ale jsem podnikatelka a musím si vydělat peníze,“ vysvětlila. Přestože je nervózní její útěchou je balík peněz, který jí po náročné operaci čeká. Mimo jiné dodala, že od oznámení porodu se její příjmy na OnlyFans podstatně zvýšily. Někteří jí dokonce zaslali žádost o koupi jejího mateřského mléka. Carla tuto nabídku však považuje za „šokující a zvrácenou“.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

soorry ( 16. května 2021 08:44 )

Kdo je na to zvědavý nevím. Kdo si to prožil, nemá zapotřebí.

krtek. ( 15. května 2021 21:13 )

a pul mega az ji to budou cpat zpatky ?

lunatic ( 15. května 2021 17:26 )

Můj názor - každý jedinec, který má vícero potomků a nedisponuje přitom dostatečným finančním zázemím,aby jim zajistil pohodlný život v kapitalismu, je BLB .

Zobrazit celou diskusi