Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kráska (29) si našla bohatého strejdu (58): Kromě něj má ještě přítelkyni

Autor: rix - 
17. listopadu 2021
12:48

Zajímavý vztah si udržuje influencerka Sophie Spallinová a postarší boháč Robert Croak. Z věkového rozdílu si vůbec nic nedělají a na sociálních sítích se vystavují jako puberťáci. Ačkoli ženě někteří sledující spílají do zlatokopek, prý v jejich vztahu o peníze nejde. 

Jak uvedl deník Daily Star, s milionářem Robertem Croakem se Sophie seznámila typicky moderně. Postarší pracháč krásku sledoval na sociálních sítích a začali si psát. Z věkového rozdílu si vůbec nic nedělali, naopak ho ještě dávají na odiv. Sociální sítě se oběma milencům plní fanoušky. Jsou jich statisíce.

Páreček se rád vystavuje především na videích, těch má kráska plný Instagram. Svým fanouškům ukazují kratochvíle ze svého na první pohled velmi šťastného a bohatého života. Jaké ale bylo pro všechny překvapení, když se Sophie svěřila s tím, že Robert není jediný, s kým chodí. Mladá žena je tzv. polyamorní, udržuje mimo Roba i vztah se ženou. 

Svůj postoj k situaci vyjadřuje Sophie na jednom z mnoha videí a má jasno. „Věděli jste o tom, že si v životě můžete dělat, cokoli se vám zachce?“ říká v klipu. A jak žena dále uvedla, sympatické jsou jí především starší dámy. 

A jak se její fanoušci staví k jejímu vztahu se starším mužem? „Chodíš s Robertem jen, protože je bohatý,“ spílali jí někteří. „Můžu prohlásit, že jsem našla skvělého muže, který je ještě ke všemu bohatý,“ rázně vysvětlila Sophia.

Bývalý majitel baru a promotér koncertů Robert prodával zakázková trička a silikonové náramky, než se stal milionářem se svou společností Sillybandz. „Se staršími ženami jsem si nikdy moc nerozuměl,“ krčí rameny. 

Video  Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi