Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Modelka (26) fotila na párty erotické fotky: Její syn se zatím utopil v bazénu!

Autor: pma - 
16. února 2022
10:29

Teprve dvouletý Chawanakon Hancharoenpanna (†2) tragicky utonul v luxusní vile v thajské Pattayi. Do jeho třetích narozenin zbývaly jen dva dny. Informoval o tom deník The Sun. Chlapcova matka Wiyada Pontaweeová (26), hvězda sociální sítě OnlyFans, byla mezitím s manželem fotografem a dalšími modelkami uvnitř vily na večírku. Tam údajně fotili materiály pro dospělé.

Svátek všech zamilovaných mnozí nechtějí slavit o samotě. Hvězda OnlyFans Wiyada Pontaweeová (26) se na den zamilovaných s manželem a zároveň fotografem rozhodla, že navštíví party v luxusní vile v thajské Pattayi, kdy bylo i několik dalších modelek. S sebou vzali manželé i teprve dvouletého syna Chawanakona (†2).

Na párty se matka Wiyada, mezi fanoušky přezdívaná jako Soda, nechala spoře oděná fotit na balkónku s výhledem na bazén, kde si syn Chawanakon hrál s i dalšími dětmi.Wiyada tak během focení se svým manželem, který jí snímky pořizoval, syna mohla kontrolovat.

Později se ale manželé přesunuli dovnitř, kde se nacházeli i další účastníci party, hlavně také modelky. Mezi skleničkami lahodné whiskey a grilovanými krevetami mělo na akci údajně probíhat i focení a natáčení videí pro dospělé.

Kolem desáté hodiny večer ale chlapcův otec, Pongrit Hancharoenpanna, slyší skrze otevřený balkon divné zvuky a šplouchání vody. „Slyšel jsem zvuk z vody. Vyběhl jsem a viděl jsem svého chlapce v bazénu. Dusil se, tak jsem běžel a skočil mu na pomoc, ale už bylo pozdě," řekl zdrcený otec. Poté tělo i s Wiyadou, která přispěchala synovi na pomoc, odnesli dovnitř a okamžitě zavolali záchranku.

Záchranáři už chlapci nedokázali pomoc

„Po příjezdu jsme chlapci pumpovali srdce a snažili se ho zachránit. Rodiče mezitím o kousek dál brečeli. Když byl chlapec převezen do nemocnice, lékaři dělali všechno pro to, aby malého Chawanakona zachránili, ale to se jim bohužel nepovedlo,“ konstatoval jeden ze záchranářů.

„Zlomilo mi to srdce, nechci žít,“ konstatovala po tragické nehodě hvězda OnlyFans. Možná, že díky této tragédii kariéru pornomodelky pověsí na hřebík.

 

dzambulka007 ( 18. února 2022 18:23 )

Tak oni nechali batole v bazenu bez dozoru? Jestli to tak opravdu bylo, tak bych jim naparila kriminal az zcernaji. Zadne oblibene "uz jsou potrestani dost".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání