Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tři mladí lidé uhořeli po nehodě v Litomyšli: Jednalo se o sourozence a jejich kamarádku!

Po nárazu do stromu v Litomyšli v autě uhořeli tři lidé.
Po nárazu do stromu v Litomyšli v autě uhořeli tři lidé.  (Autor: čtenář Blesku)
Autor: jel - 
15. února 2022
12:12

V sobotu 12. února kolem půl páté hodiny ráno došlo k tragické dopravní nehodě v Litomyšli na Svitavsku. Auto po nárazu do stromu začalo hořet, uvnitř zemřeli dvě dívky (†22 a †23) a mladík (†18). Čtvrtému cestujícímu se patrně podařilo z auta dostat, skončil v nemocnici. Případem se nyní zabývá policie. Na místě, kde k havárii došlo, vzniklo pietní místo. Lidé tam nosí květiny a zapalují svíčky.

Jak k obrovské tragédii došlo a proč fabie narazila do stromu, zatím není jasné, policisté zatím k případu odmítají sdělit podrobnosti. V sobotu uvedla policejní mluvčí Markéta Janovská, že na místě se nacházela čtvrtá osoba, u níž zatím není jasné, zda se jednalo o řidiče.

Sedmadvacetiletý mladík, kterému se podařilo z hořícího pekla uniknout, skončil se středně těžkým zraněním v nemocnici v Hradci Králové. Podle policie měl v krvi alkohol a amfetamin.

Případem se nyní zabývají kriminalisté, kteří zahájili úkony trestního řízení pro usmrcení z nedbalosti. Podle informací Deníku vzniklo na místě, kde k havárii došlo, pietní místo. V pondělí tam hořelo mnoho svíček a lidé tam nosili květiny i fotografie zesnulých, někteří dokonce i cigarety. Třemi oběťmi měli být sourozenci a jejich kamarádka.

Někteří lidé na sociálních sítích si ale ihned udělali jasný obrázek, co se podle nich stalo. Domnívají se, že skutečně řídil opilý a zfetovaný mladík, a neodpustili si některé opravdu hrubé komentáře.

 

pakonizodory ( 15. února 2022 18:05 )

Snad nechcete abychom litovali feťáky!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání