Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Auto se nečekaně rozjelo s dítětem uvnitř: Muž (†34) zemřel, když se ho snažil zastavit

Čtyřiatřicetiletý muž zemřel na Slovensku, když se snažil zastavit auto, které se zničehonic rozjelo a spalo v něm dítě.
Čtyřiatřicetiletý muž zemřel na Slovensku, když se snažil zastavit auto, které se zničehonic rozjelo a spalo v něm dítě.  (Autor: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)
Autor: rc - 
14. února 2022
20:22

Tragédie se odehrála u vodní elektrárny Gabčíkovo. Zastavila se tam skupinka, která s sebou měla i dítě. Trojice dospělých vystoupila z auta a uvnitř nechali spící dítě. Auto se ale zničehonic rozjelo. Čtyatřicetiletý muž se za ním rozeběhl, aby ho zastavil, ale marně. Skončil pod vozem a na následky zranění zemřel.

Zastávka u vodní elektrárny Gabčíkovo stála život čtyřiatřicetiletého muže. U přehrady na polní cestě zastavila skupinka, která jela ve voze Seat Leon. Muž, který auto řídil, spolu se dvěma ženami z auta vystoupil. Uvnitř ale nechali spát malé dítě. „Po chvíli se ale mělo dát auto z doposud nezjištěných příčin do pohybu. Muž se ho měl snažit zastavit, což se mu ale nepodařilo, spadl a nakonec měl zůstat ležet pod autem,“ uvedla slovenská policie na facebooku.

Nehoda měla tragické následky. „Při nehodě muž utrpěl zranění, kterým bohužel na místě podlehl,“ dodala policie, která se případem zabývá a vyšetřuje ho jako přečin usmrcení. „Pokud odstavíte vozidlo, vždy se řádně přesvědčte, zdali jste ho zabezpečili tak, aby se nemohlo dát do pohybu,“ uzavřeli.

VIDEO: Víte, jak se chovat na místě dopravní nehody

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání