Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Veganku rozzuřil exmanžel: Dcerku vzal na kuřecí nugetky, holčička teď nechce nic jiného!

Veganská máma zuří na sítích. Její exmanžel vzal jejich veganskou dceru na kuřecí nugetky
Veganská máma zuří na sítích. Její exmanžel vzal jejich veganskou dceru na kuřecí nugetky  (Autor: McDonalds CR)
Autor: rc - 
10. května 2022
20:58

Velké trable v rodině způsobily kuřecí nugetky z McDonald's! Rodiče po rozvodu dostali do střídavé péče svou dceru, kterou vychovali jako veganku. Otec ji ale vzal na kuřecí nugetky a osmileté holčičce maso zachutnalo natolik, že mámě doma udělala velkou scénu, že chce maso. Mámu ale změna jídelníčku holčičky rozzuřila!

Na sociální síti Reddit si postěžovala maminka, kterou rozčílilo chování jejího exmanžela. Poté, co se dvojice seznámila, žena se dobrovolně vzdala živočišné stravy a stala se vegankou. Její partner byl zapřísáhlý vegan a podle ženy nechtěl, aby se doma nacházelo cokoliv živočišného původu.

„Stala jsem se vegankou, když jsme se exmanželem nastěhovali k sobě, protože byl vegan a neměl rád, když byly v domě živočišně produkty. Byla jsem veganka, když jsem byla těhotná a vychovávali jsme naši dceru jako veganku posledních osm let,“ uvedla na síti podle The Sun s tím, že náhle došlo ke změně.

Když se rozvedli, dostali dcerku do střídavé péče. Poté, co si však jednou máma vyzvedla svou dceru u exmanžela, zjistila, že vzal jejich veganskou holčičku na maso! Když projížděly kolem McDonaldu, dcera se dožadovala toho, aby ji vzala máma na kuřecí nugetky. „Měla naprostý záchvat vzteku a dožadovala se kuřecích nugetek. Přijely jsme domů a byla naprosto zuřivá. Ječela celou dobu, když jedla polévku. Nenávidí mě, že jsem příšerná máma, táta ji vzal totiž na kuřecí nugetky,“ popsala máma scénu po návratu od otce.

Svým jednáním ji prý exmanžel zklamal a rozčílil, protože ji měl o něčem takovém obeznámit. Bývalý manžel jí prý na to řekl, že ji neinformoval, protože jedná přecitlivěle a přehání. Na sociální síti se lidé ale postavili na její stranu. „Nebudete dávat dětem rychlé občerstvení jen proto, že o něj žebrají. A pokud jste se vy a váš expartenr dohodli na společné dietě, měli byste tomu druhému dát vědět, když něco změníte,“ napsal uživatel. „Ten chlap je hlupák,“ napsal další.

Video  Děti a vegetariánská/veganská strava  - Videohub
Video se připravuje ...

krtek. ( 11. května 2022 17:50 )

protáhnout mrkví když má problém s masem ?

smradlavamakrela ( 11. května 2022 08:37 )

Militantní veganky, jsem zvědav co byste žraly za války.
Otázka: Zná někdo 90ti letou veganku? (nějak se nedožívají ) Já ne ale znám 103letou všežravku.

Zobrazit celou diskusi