Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Žena (49) si vzala svou kočku: Je nejdůležitější hned po mých dětech, vysvětlila

Autor: rc - 
28. dubna 2022
10:32

Nechtěla přijít o svou milovanou kočičku, a tak se za ni rozhodla provdat! Deborah Hodgeová (49) z Londýna se obávala, že se jí bude muset vzdát kvůli majiteli bytu. Svatbou s chlupatým mazlíček chtěla dokázat, jak moc svou kočku miluje. 

Londýňanka Deborah Hodgeová miluje zvířata, ale kvůli tomu, že bydlí v pronájmech, se jich musí často vzdávat. Devětačtyřicetiletá žena se svěřila britskému deníku Daily Mirror, že už musela kvůli majitelům bytu najít nové bydlení pro tři své mazlíčky. Pětileté kočky Indie se však nehodlala vzdát. V březnu přišla o práci a hrozilo jí vystěhování. Bála se, že pokud se bude muset stěhovat, nový majitel nebude chtít v bytě zvíře. O svou kočku nechtěla přijít a tak se rozhodla, že si ji vezme!

Na svatbu si oblékla svobodná máma oblek a nechyběly ani květiny. „Obřad“ se konal v kvetoucím parku v jihovýchodním Londýně a zúčastnili se ho Debořiny přátelé. Svatbou chtěla dokázat, že ji na jejím mazlíčkovi skutečně záleží a nic je nemůže rozdělit. „Neměla jsem co ztratit,“ komentovala své rozhodnutí s tím, že po dětech je India to nejdůležitější v jejím životě. „Odmítám být bez ní. Raději bych žila na ulici, než abych byla bez ní,“ svěřila se. „Měla jsem na obřadu skupinku přátel – všichni si myslí, že jsem se zbláznila, ale prožili jsme hezký den,“ okomentovala svatbu. India s ní a dětmi žije od roku 2017. 

VIDEO: Kočka Moet oslepla kvůli chovateli: Nyní je senzací sociálních sítí!

Video  Kočka Moet oslepla kvůli chovateli: Nyní je senzací sociálních sítí!  - Instagram, Profimedia.cz
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi