Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Jasmin (24) si myslela, že trpí nadýmáním: Ukázalo, že je v pátém měsíci těhotenství!

Autor: rc - 
13. srpna 2021
18:37

Byla v pátém měsíci, a ani to netušila. Jasmin Millerová (24) si myslela, že trpí nadýmáním poté, co si dala rajčatový sendvič, když byla na koncertě. Snímek vypouklého bříška poslala své mamince, která zavtipkovala, aby si udělala těhotenský test. Čtyřiadvacetiletá rodačka z Kalifornie si udělala hned několik těhotenských testů, které vyšly všechny pozitivně!

Rodačka z kalifornského San Diega Jasmin Millerová šla na koncert zpěvačky Billie Eilish. Neměla moc času se najíst, a tak rychle snědla rajčatový sendvič. Čtyřiadvacetiletá žena se druhý den cítila nafouklá a myslela si, že trpí pouhým nadýmáním. U zrcadla se ale vyfotila a poslala svou fotku mamce, která v odpovědi zavtipkovala, aby si raději udělala těhotenský test. Poté, co první test vyšel pozitivně, nevěřila vlastním očím a udělala si druhý, pak si udělala třetí a následně čtvrtý. Všechny vyšly pozitivně.

„Byla jsem vyděšená, nevěděla jsem, co dělat,“ uvedla pro britský deník Metro. O těhotenství netušila, protože prvních pět měsíců měla stále stejnou velikost a silné křeče přikládala žaludečním potížím. Navíc se chránila antikoncepčními pilulkami. „Okamžitě jsem se zhroutila, když jsem viděla testy a vykulila jsem oči,“ popsala šokující chvíle s tím, že čtyři dny po testech šla k lékaři, který jí potvrdil, že je v devatenáctém týdnu těhotenství.

Jasmin se narodila zdravá holčička, ale přiznává, že jí trvalo hodně dlouho, než se smířila s tím, že je maminkou Leighton Skye Millerové. Poté, co prý řekla o těhotenství svému expříteli, ji obvinil, že mu lhala, že bere antikoncepci.

VIDEO: Co nevíte o porodech a těhotenství

Nahorav ( 13. srpna 2021 19:21 )

Každy vidí že to je čmoudka a navíc vypatlaná

Zobrazit celou diskusi