Těhotenství a porod jsou neuvěřitelně intimními zážitky, které každá žena prožívá úplně jinak. Některá je ráda sdílí s okolím, jiná si je nechává pro sebe i dlouho po jejich absolvování. České Miss 2012 trvalo rok, než se rozhodla svěřit s porodním příběhem druhé dcery Elvy (1). Přestože v té době už byla Tereza Kadeřábková maminkou prvorozené dcery Emy (4), druhý porod neměl zrovna bezproblémový start. „Celou cestu opakuji manželovi, že se bojím a že to tentokrát asi nezvládnu.“

„Po několika konzultacích jsme se totiž s panem doktorem dohodli, že malé na svět trošku pomůžeme. Pro mě něco nového, mám respekt, bojím se, ale cítím, že je to tak správné. Panu doktorovi věřím, odrodil mi už Emičku, a tak chci, aby hlavně malá byla v pořádku,“ přiblížila Tereza Kadeřábková více nespecifikovaný komplikovaný start druhého porodu. A o tom, že bolest ho provázela opravdu velká, svědčí i fakt, že se modelka aktivně dožadovala léků na tišení bolestí.

„Několikrát žádám sestřičku, ať mi okamžitě píchne epidural. Ta mi místo toho přináší rajský plyn. Po dvou vdechnutí málem padám z lehátka, je mi neskutečně špatně, točí se mi hlava a říkám manželovi, že jestli se toho nadechnu ještě jednou, tak omdlím,“ popsala modelka, jak porod dcery Elvy postupoval.

Když pak Tereza Kadeřábková odešla na toaletu, věci nabraly rychlý spád. „Hned nato volám na manžela, ať zvoní na sestřičku, že rodím. Manžel zvoní, sestřička nikde, říkám, že pro ni musí jít. Na to mi manžel odpoví, že nemůže. Všude je totiž napsáno, že tatínci nesmí vycházet z pokoje kvůli koroně. To už nervově nezvládám a křičím na něj, ať okamžitě jde pro tu sestřičku, a já mezitím intuitivně lezu na lehátko. Manžel nakonec statečně otevírá dveře a přivádí sestřičku,“ prozradila Tereza Kadeřábková na svého muže jeho drobné zaváhání.

V samotném závěru porodu si ale fotbalový obránce svou reputaci opět vylepšil. „Během tlačení manžel ještě poznamenává, že to, jak tlačím, je neskutečné. Miláček můj,“ rozradostnila se misska, která se jen o několik málo okamžiků potom stala podruhé maminkou.

VIDEO: Sportovci na sítích: Rodinná pohoda u Plekanců, Kadeřábková přiznala těhotenství.

Video
Video se připravuje ...

Sportovci na sítích: Rodinná pohoda u Plekanců, Kadeřábková přiznala těhotenství. iSport TV

Fotogalerie
37 fotografií