Ačkoliv dříve muzikálový zpěvák vtipkoval, že by rád velkou rodinu, a tak druhé dítě choti »udělá« jako odměnu za úspěchy při studiu, teď si budou muset oba na dalšího potomka nějakou dobu počkat. A to kvůli zdravotnímu stavu mladé Lucie.

„Pupeční kýlu jsem prý měla hned po porodu, akorát se na to nepřišlo. Zjistilo se to vlastně až ve chvíli, kdy to začalo pořádně bolet. Lékaři mi říkali, že jsem to zachytila v pravou chvíli. Kdybych přišla později, mohl to být velký průšvih,“ popsala před časem pro eXtra.cz Lucie Matušová svoje zdravotní obtíže, které se mohly proměnit i v opravdu vážnou situaci. Naštěstí se ale vše podařilo zavčas podchytit.

Maminka malé Natálky, která přišla na svět loni v prosinci, si poležela ve špitále a musela podstoupit operaci. Nejvíc se jí samozřejmě stýskalo právě po rodině, ale brzy se mohla zase vrátit domů, a tak se pomaličku a polehoučku vše vrátilo do starých kolejí, jen s jedním varováním - hlavně žádné další dítě…

„Další těhotenství teď nehrozí. Lucinka musí nyní dlouho čekat, než se jí všechno po operaci zahojí. Doktoři jí říkali, že teď asi rok nesmí být vůbec těhotná. Byl by to velký malér,“ prozradil eXtra.cz Bohuš Matuš, známý z muzikálů Angelika či Ples upírů.

Ten se v době hospitalizace své ženy snažil o Natálku starat, sám by to ale kvůli pracovní vytíženosti nezvládl. Na pomoc musela být povolána i babička, zřejmě ke spokojenosti všech… „Natynka byla u babičky. Děťátka to ještě nevnímají, že jsou nějaké větší změny. Docela často jsme za ní jezdili, ale hlavně, miminka strašně milují své babičky, takže byla spokojená. Pořád dokola říká ,bába‘, jen sem tam táta,“ smál se Bohuš.

VIDEO: Novomanželé Matuš a jeho Lucinka: Tajný plán na svatební noc!

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Matuš a jeho Lucinka: Tajný plán na svatební noc! Petr Macek

Fotogalerie
133 fotografií