Lucie Palkaninová, o třicet let mladší partnerka muzikálového zpěváka Bohuše Matuše, se netají svými ambicemi stát se influencerkou, co na sociálních sítích sdílí tipy a triky vhodné pro všechny maminky. Kromě toho se tato slečna, která se vzdor svému věku stala v prosinci matkou, rozhodla po vzoru hereček Kristýny Leichtové (35), známé z komedie Účastníci zájezdu či Comeback, nebo Lenky Zahradnické (35), jež se proslavila rolí v retro seriálu Vyprávěj, sdílet na internetu momentku, která vznikla jenom pár chvil předtím, než přivedla na svět nový život.

„Posledních pár hodin 2v1,“ zavzpomínala Lucinka na neděli šestého prosince loňského roku. U porodu pochopitelně asistoval její slavný přítel. „Lucinku jsem podpořil a přestřihl pupeční šňůru. Vše probíhalo bez komplikací, takže Lucinku v úterý pustili domů. Hned se šla miminkem pochlubit svým rodičům,“ líčil pyšně po narození dcerky Matuš Blesku. Na snímku z porodnice všechny její příznivce překvapily dvě věci: To, jak obrovské bříško Lucie měla, a to, jak pohodově i přes všechny ty jistě bolestivé kontrakce působila.

VIDEO: Zpěvák Bohuš Matuš (47) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény! Petr Macek, Lukáš Červený

„Takovej buben jsem neměla ani já s dvojčatama,“ podivovala se jedna z jejích fanynek, podle komentářů maminka dvojnásobná. „A určitě jsem ani před jedním porodem nevypadala tak svěže jako Lucka!“ dodala lehce závistivě. A je to pravda, Lucinka se na snímku usmívá a náramně jí to sluší. A dokonce, jak se zdá, měla i mezi stahy čas na sociální sítě, jelikož nelze přehlédnout mobilní telefon v její ruce. Anebo si už tehdy domlouvala spolupráce na instagram, jak to dělají jiné celebrity?

Ke kariéře „mammablogerky“ má mimochodem tmavovlasá dívenka, která ještě před otěhotněním přerušila studium na konzervatoři, velice slušně našlápnuto. Matuš, představitel vikomta Raoula ve Fantomovi Opery či démonického hraběte Krolocka v Plesu upírů, se nedávno rozhovořil o tom, že jeho mladičká životní láska zaujala nejednu firmu nabízející nejrůznější produkty pro miminka. „Lucince se kvůli spolupráci začaly ozývat světové firmy. Teď jí poslaly krásné věci na miminko, také na účet jí přišlo spoustu peněz. Lucinka je teď bohatší než já,“ svěřil se eXtra.cz Matuš.

VIDEO: Bohuš Matuš je za vodou! Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x „potěšil"!

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš je za vodou! Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x „potěšil"! Markéta Reinischová

Fotogalerie
102 fotografií