Začala s tím Veronika Arichteva, když zveřejnila fotku sebe a svého desetiměsíčního syna Luky na pláži u moře. Dokonalá kompozice s perfektně dopadajícími slunečními paprsky a výstavním tělem čerstvé maminky ale na snímku k vidění nebyla. „Mám břicho a nebojím se ho použít,“ napsala herečka k fotce, na které má odhalené vypouklé bříško. Pročež se Nikol Štíbrová zjevně nechala inspirovat a podle svých vlastních slov od Veroniky Arichtevy přebrala štafetu.

„Včera se mě snažil Radovan roztlačit na klouzačce i se všema těma poporodníma špekama. Moc to nešlo, no. Dostala jsem záchvat smíchu,“ svěřila světu instagramu Nikol Štíbrová a historku o roztlačení, starším synovi Mathiasovi, kterému přezdívá Radovan, a záchvatu smíchu doložila fotkou. Na ní je moderátorka zachycená, jak sedí rozesmátá ve dvoudílných plavkách na nafukovací skluzavce a její blond synek jí vykukuje zpoza ramene.

 

Podobný důvod k humoru prý členka tria 3 v 1 měla i v polovině června v nemocnici, kde přivedla na svět svého druhého syna Tobiase. „Stejně jako v porodnici. Vyprskla jsem smíchy, když jsem se viděla po porodu v zrcadle. A jak sem se smála, začalo se mi klepat to velký, ale prázdný břicho, a jak to viděla Martina Pártlová (42), začala se taky strašně smát a její břicho se najednou třáslo taky, a čím víc jsme se smály, tím víc se to celý klepalo, a čím víc se to klepalo, tím víc jsme se smály.

Nešlo to zastavit, málem jsme si potrhaly stehy,“ zavzpomínala na nedávnou dobu, kdy společně s kamarádkou Martinou Pártlovou přivedly na svět své potomky. Na rozdíl od Nikol Štíbrové, která má společně s manželem Petrem Leitgebem syna, Martina Pártlová zplodila s partnerem Josefem Vařekou (28) dceru. Tu šťastní rodiče pojmenovali Stella. „Nic, já jen, že to tělo po dětech je někdy bizár, ale důležitý je se z toho nepo*rat,“ uzavřela své zamyšlení novopečená dvojnásobná maminka Nikol, která se ještě před druhým porodem stihla v závěrečné fázi těhotenství provdat. Společně s označením manželka přijala influencerka i příjmení svého manžela Leitgeb.

Video: Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video
Video se připravuje ...

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií