Narození syna byl jeho celoživotní sen, který mu splnila náhradní matka. Tu před umělým početím neznal, ale během těhotenství se spřátelili, takže existuje možnost, že jí se synem Andreasem v budoucnu seznámí. 

Robert Paulát, který dává přednost mužům před ženami, syna vychovává sám, dokonce zrušil chůvu, která mu měla pomáhat. 

Nevěřil jsem, jak rychle skočím do tohoto krásného kolotoče a jak to pro mě bude přirozené. Chůvu jsem nakonec zrušil, protože jsme zjistil, že jí nepotřebuji a vše zvládám sám. Andreásek je strašně hodné dítě, téměř nepláče a pořád se směje. Jsem opravdu nejšťastnější chlap na světě,“ řekl Blesku majitel estetické kliniky. 

Chtěl bych ze syna vychovat kvalitního člověka, a tak se snažím ho nerozmazlovat. Samozřejmě má všeho strašně moc, protože spoustu krásných oblečků a dalších věcí dostal, ale mně dělá radost že je zdravej a přibírá, tak jak má,“ raduje se Robert. 

VIDEO: Český Ken Paulát před porodem syna: Jak došlo k početí? Matku do té doby neznal!

Video
Video se připravuje ...

Český Ken Paulát před porodem syna: Jak došlo k početí? Matku do té doby neznal! Markéta Reinischová

Andreas má za sebou první profesionální focení, kterého se ujala fotografka Monika Váňová. Její styl focení nadchl třeba Vendulu Pizingerovou, nebo Ornellu Koktovou

Děkujeme za nádherné album a zážitek. Andreas bude mít krásné vzpomínky na svůj první měsíc života. Lásko miluji Tě. Táta,“ komentuje focení Paulát. Fotky maličkého jsou opravdu rozkošné a takovou vzpomínku na první týdny života by chtěl každý... „Určitě si z několika fotek udělám obrazy. Monika to s dětmi opravdu umí a malej si to užíval.“ 

Fotogalerie
45 fotografií