Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mámě shnily horní zuby poté, co pila 10 let limonády s bublinkami

Autor: shp - 
3. března 2021
15:48

Máte rádi kolu nebo jiné limonády s bublinkami? Pokud ano, měli byste jejich pití pořádně zvážit. Mohli byste totiž dopadnout jako Victoria Nowakowskiová z amerického Michiganu. Žena pila bublinkové limonády celých deset let a nakonec jí shnily všechny horní zuby.

Video  Mámě shnily horní zuby poté, co pila 10 let limonády s bublinkami  - TikTok
Video se připravuje ...

Victoria na sociální síti TikTok, kde má více jak čtvrt milionů lajků, zveřejnila video mapující její vážné dentální problémy. To se stalo velmi rychle populární a ke dnešnímu dni ho zhlédlo přes 1,7 milionu lidí. Mladé ženě se musí nechat její odvážnost.

Šla totiž s vlastní kůží na trh a ukázala, jak její zuby vypadaly v roce 2012 a o pět let později, když už je měla z větší části shnilé. „Toto je v roce 2017, kdy se začaly zhoršovat, a bylo mi poprvé řečeno, že si mám nechat všechny horní zuby odstranit a pořídit si náhrady,“ prohlásila Victoria.

Zuby shnily a lámaly se

Poskočíme dopředu do roku 2020. Tohle se z nich stalo po třech letech,“ pokračovala žena. Na fotkách je vidět, jak jí zuby shnily a vypadaly otřesně. Spousta z nich se zlomila. Victoria si je však moc dobře vědomá, co strašlivý stav jejích zubů způsobilo a že si za něj mohla sama.

Pila jsem Coca-Colu a tmavé limonády posledních 10 let každý den. Před čtyřmi až pět lety jsem začala kouřit cigarety. Na přelomu let 2017 a 2018 jsem byla těhotná, ale nevím, zda to mělo vliv na rozklad zubů a to, jak rychle mi shnily,“ zamyslela se Victoria. Zubaře se velmi bála, přiznala ale také, že ústní hygienu dost zanedbávala.

Strach ze zubaře nakonec přemohla

Byla jsem vystrašená ze zubaře a z trhání zubů. Projít si tímto procesem bylo absolutně děsivé a trvalo mi dlouhou chvíli, než jsem sebrala odvahu ho podstoupit,“ uzavřela žena. Video mapuje i otisky jejích čelistí i výběr zubních implantátů. Nyní má Victoria opět krásně bílý zářivý úsměv.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi