Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (48) deset let v mrazáku ukrývala tělo své matky: Bála se, že ji vystěhují z bytu!

Žena (48) deset let v mrazáku ukrývala tělo své matky: Bála se, že ji vystěhují z bytu (ilustrační foto)!
Žena (48) deset let v mrazáku ukrývala tělo své matky: Bála se, že ji vystěhují z bytu (ilustrační foto)!  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: ČTK - 
31. ledna 2021
11:16

Japonská policie zadržela ženu, která deset let schovávala v mrazáku tělo své zesnulé matky. Své počínání vysvětlovala obavou, že by se musela vystěhovat z tokijského bytu, pokud by se na matčinu smrt přišlo, uvedla agentura AFP s odvoláním na místní média.

Policie AFP potvrdila, že zadržela osmačtyřicetiletou Jumi Jošinovou kvůli podezření, že skrývala mrtvolu, která se ve středu našla v mrazáku v jednom z bytů v Tokiu. Zadržená uvedla, že tělo schovala už před deseti lety, protože nechtěla přijít o byt, který sdílela s matkou. Ten byl pronajatý na matčino jméno. Jumi Jošinová ale tento měsíc stejně musela byt opustit, a to kvůli neplacení nájemného.

Tělo přibližně šedesátileté ženy v mrazáku objevily uklízečky, které přišly dát byt do pořádku. Podle policie muselo být tělo ohnuté, aby se do mrazáku vešlo. Dobu ani příčinu smrti nedokázaly úřady podle serveru BBC News určit. Na zmrzlém těle nicméně podle policie nebyla vidět žádná zranění. Policie podezřelou zadržela v hotelu ve městě Čiba, to leží nedaleko od Tokia.

VIDEO: Brutální vražda dvou stopařek. Z výpovědi a doznání vraha Krupičky mrazí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání