Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Američanka (40) má extrémně veliká prsa: Její chlouba jí ale přináší samé trable

Autor: rix - 
28. listopadu 2021
14:36

Shirley Flynnová z USA je obdařená extrémně velkým poprsím. Několikrát byla kvůli němu zablokována na Tiktoku. Někteří lidé jí spílají, že její ňadra nejsou pravá. „Jenom žárlí,“ tvrdí jejich majitelka.

Ačkoli je pořádně obdařená a má se čím chlubit, klidný život rozhodně nemá. Nejenže jí blokují její oblíbené aplikace, ale do toho ještě dostává spoustu nenávistných komentářů od lidí na sociálních sítích. „Většina nenávistných komentářů mi přichází z falešných profilů nebo od žen, co mají malá prsa,“ poukázala Američanka na to, že na ní nejspíše žárlí. 

Jak dále obdařená žena uvedla, je velmi rozhořčená. Lidé jí prý tvrdí, že její prsa jsou falešná! „Myslí si, že jsem po plastické operaci. Není pravda, že všechny ženy s velkými prsy mají za sebou plastiku,“ uvedla naštvaná dračice. „Ani si takovou operaci nemohu dovolit,“ dodala pro deník Daily Star

A aby toho nebylo málo, život jí znepříjemňuje i její oblíbený Tiktok. Ten ji totiž kvůli vystavování poprsí neustále blokuje. „Rozčiluje mě to, takže jsem Tiktok konfrontovala a ukázala jim obrázky žen s menšími prsy, které se také vystavují,“ uvedla s tím, že jiné ženy platforma neblokuje. 

„Na velkých prsou záleží!“ vykřikovala ještě k tomu vnadná žena na podporu jiných žen, které sociální sítě blokují. 

zuzakirsch ( 25. prosince 2022 07:43 )

Přináší samé trable.... A proto je fotí jak šílená.

sidneyfoster ( 30. listopadu 2021 08:50 )

Když to chlapovi visí z trenek, tak to taky neukazuje všude.

tulip ( 28. listopadu 2021 23:00 )

Prosím vás,takovéhle vnady,s potvrzením o tom,že jsou přírodní a bez jakéhokoli zásahu plastického chirurga,či jiného lékaře či šamana,mám taky.Udejte cenu za vzfocení,zveřejnění a jiné legrace.

kralovna-vsech-mori ( 28. listopadu 2021 17:22 )

Možná to blokování je tím, že to ostatní dámy tak nestydatě nevyvalují. Tohle bych na sobě nechtěla ani za nic. To mně je milejší to prd co mám.

Zobrazit celou diskusi