Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Žena pokousala za letu stevardku a chtěla otevřít dveře aeroplánu. Skončila svázaná lepicí páskou

Autor: rix - 
12. července 2021
15:46

O pořádný poprask se postarala žena v letadle American Airlines. Z ničeho nic se začala chovat nepředvídatelně a pokoušela se otevřít ještě ve vzduchu dveře letadla. A aby toho nebylo málo, údajně poté pokousala jednu z letušek. Personál letounu ženu svázal a počkal, až na místo dorazí příslušné orgány.

Je dost pravděpodobné, že žena na letu z Dallasu do Charlotte utrpěla po cestě zkrat spojený s jejím duševním zdravým a začala vyšilovat. Podle uživatelky na sociální síti TikTok začaly letušky hned jednat a zabezpečovat letoun. Nebylo totiž jasné, co od cestující čekat, uvedl deník The Sun.

Pak si přes interkom vzal slovo kapitán a nařídil všem cestujícím, aby zůstali na svých místech, protože řeší problém v přední části letounu. Žena se měla pokoušet otevřít dveře a údajně dokonce pokousat letušku. To vyřešil personál letadla po svém. Ženu pracovníci svázali lepící páskou a přelepili jí ústa.

„Během letu z Dallasu - Fort Worth (DFW) do Charlotte (CLT) 6. července hlásila posádka na palubě letu společnosti American Airlines 1774 potenciální bezpečnostní problém poté, co se cestující pokusil otevřít přední nástupní dveře a fyzicky napadl a pokousal letušku,“ uvedla letecká společnost American Airlines. Ta dále dodala, že byl cestující zadržen, dokud na místo nedorazí příslušné orgány. Ženy byla poté údajně převezena do nemocnice na kontrolu. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání