Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vášnivá farmářka (†19) náhle spáchala sebevraždu! Před smrtí natočila dojemné video

Autor: rix - 
10. července 2021
16:29

TikTokerka Caitlyn Loaneová (†19) se dělila s fanoušky o svou největší zálibu. Byla posedlou farmářkou, se zvířátky byla jedna duše. Své sledující seznamovala s tím, jak se starat o farmu. Po jednom z mnoha videí ale nadějná hospodářka náhle spáchala sebevraždu. Truchlí rodina, fanoušci i kamarádi. 

Vášnivá farmářka Caitlyn Loaneová se vyžívala v akčním venkovském životě. Svou radost ráda sdílela i s ostatními. O to, jak se stará o svou usedlost, se dělila s fanoušky na sociální síti TikTok, informoval New York Post

Farma patřila jejím rodičům, ale mladá slečna plánovala, že hospodářství převezme, až bude starší. Na TikToku tak alespoň seznamovala sledující s denní hospodářskou rutinou. Caitlyn se v příspěvcích například starala o nemocné jalovice. Nahrávání podobných činností ji vyneslo přes 51 000 sledujících.

„Jak daleko byste byli ochotni jet za dívkou svých snů?“  zpívalo se v pozadí posledního dívčina videa. Ta zavtipkovala a změnila text. „Co třeba do Tasmánie?“ zeptala se Caitlyn. Do těchto slov se začaly objevovat snímky z jejího života. Jen málokdo mohl čekat, že šlo o poslední video, které dívka sdílela. Poté spáchala sebevraždu. 

Překvapivá a děsivá zpráva zarmoutila především její rodinu. „Bylo to krásná a bláznivá žena. Byla neocenitelným článkem naší rodiny,“ uvedl její otec Phillip Loane. „Vždycky dovedla rozesmát celou místnost a nebála si ušpinit ruce prací,“ dodala její matka Richele. 

Caitlyn plánovala snovou budoucnost v oboru farmaření. „V roce 2018 jsem si uvědomila, že mi škola nedává dost zkušeností a tak jsem se přihlásila na stanici Sunday Creek,“ svěřila se v časopise TasWeekend s tím, že právě tam nabírala cenné zkušenosti do budoucího života na farmě.  Ty už ale nikdy nezužitkuje. „Smutný den pro TikTok, odpočívej v pokoji krásko, byla jsi pro tento svět příliš dobrá,“ loučili se s ní její fanoušci a přátelé. 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

fico ( 10. července 2021 18:36 )

Se v klidu zamordujte.

Jirik-ta ( 10. července 2021 17:23 )

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, pokračujte normálně v klidu a bez odborníků.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání