Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nehoda televizní hvězdy: Luxusní porsche se několikrát převrátilo na dálnici a skončilo napadrť!

Autor: rc - 
9. července 2021
11:02

Děsivou nehodou skončila zběsilá jízda Julie Jasmin Ruehleové (33). Slavná influencerka a televizní hvězda se řítila po dálnici ve svém luxusním Porsche 718 Cayman, když ztratila kontrolu nad vozidlem a nabourala do mantinelu. Při prudkém nárazu se auto několikrát převrátilo a ztratilo tři pneumatiky.

Julia Jasmin Ruehleová si získala srdce televizních diváků v Německu. Rodačka z Moskvy zazářila v televizním pořadu Berlín: Den a noc, v němž hrála mezi lety 2012-2014 a v roce 2020 se do něj vrátila. Rovněž však uspěla v hudební branži. Vystupovala pod jménem Trés Jolie, a dokonce zazářila i jako dýdžejka. Pronikla však i do další umělecké sféry.

Pustila se i do navrhování oblečení a založila značku pod jménem JJR Designs a v roce 2017 působila jako ambasador Venus Berlin, což byla přední světová výstava erotických produktů a lechtivé zábavy. Zároveň se ucházela o místo v druhé sezóně v populární show, v níž proti sobě bojují televizní hvězdy.   

Zda-li se však černovlasá kráska v show objeví, je otázkou. Třiatřicetiletá televizní hvězda měla na německé dálnici A11 děsivou nehodu. Svým Porschem 718 Cayman, s nímž se často chlubila na instagramu, se řítila směrem k Prenzlau, když ztratila kontrolu nad sportovním vozem a narazila do dělící bariéry. Podle informací britského deníku Daily Mail jela obrovskou rychlostí.

Porsche 718 Cayman dosahuje nejvyšší rychlosti kolem 302 km/h a má víc než 300 koní. Podle zmíněného deníku byl náraz tak prudký, že se auto několikrát převrátilo, ztratilo tři pneumatiky a z auta zbyly takřka jen trosky. Na místo vyrazila záchranná služba. Julii se podařilo z vozu vyprostit a byla s vážnými zraněními převezena do nemocnice. Ačkoliv zranění, která utrpěla, byla rozsáhlá, podle Daily Mail nejsou život ohrožující.

VIDEO: Jak se chovat na místě dopravní nehody

xcarodejka ( 10. července 2021 12:37 )

Někomu se zdá, že je nesmrtelný, a tak někdy dostane šanci si svůj omyl uvědomit.

krapotkin ( 10. července 2021 02:06 )

Se Záporožcem nebo Trabantem by se jí to nestalo.

bizon_pepa ( 9. července 2021 23:51 )

To je pech ztratit 3 pneumatiky. Aspoň, že jí tam zůstaly disky.

starymlok ( 9. července 2021 23:23 )

No tak,luxuj svojí Fábii a nech žit ty ,co mají lepší auta.

smradlavamakrela ( 9. července 2021 23:18 )

Bez týdle rusandy svět jako by neexistoval . Jsem zdrcen tím nešťesťím. Da zdrawstwujeť bárišňa

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání