Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Soutěžící z reality show Big Brother zkoušela domácí akupunkturu: Zohyzděná oslepla!

Autor: rc - 
10. května 2021
21:34

Zjizvená a dočasně slepá! Tak dopadla Tilly Whitfeldová, soutěžící australské verze reality show Big Brother (Velký bratr). Jednadvacetiletá pohledná blondýnka na sociální síti TikTok viděla video, které radilo, jak si v pohodlí domova zkrášlit svou pleť. Ovšem domácí akupunktura dopadla naprosto katastrofálně.

Fanoušci australské verze Big Brother se dlouho divili, proč má soutěžící Tilly Whitfeldová na tváři neustále pleťovou masku s modrým jílem. Mnohým z nich to nedalo spát, tak se jednadvacetileté ženy zeptali. Sexy blondýnka, která do vily plné kamer šla s tím, že své soupeřící přelstí tak, že bude hrát hloupou, ale taktizovat bude chytře, se nakonec rozhodla jít s pravdou ven.

Na sociální síti Instagram publikovala šokující fotografie, na nichž má zarudlou a zjizvenou tvář. „Pro ty co se ptali, proč mám po celou dobu show na tváři masku z modrého jílu, tak takhle jsem vypadala týden před vstupem do vily, a proto mám neustále na sobě makeup a kůži zakrytou,“ napsala k fotografiím a prozradila, co se stalo.

Dva týdny před vstupem do vily totiž zkusila kosmetickou vychytávku, kterou viděla na TikToku. Pokus o domácí akupunkturu ale dopadl špatně. Skončila v nemocnici dočasně slepá na jedno oko a s rudou tváří. „Prosím, nezkoušejte žádné domácí kosmetické procedury,“ varuje Tilly s tím, že dostala infekci a byla úplně k nepoznání.

VIDEO: Akupunktura. Jak vyléčit alternativní cestou nejen bolest zad

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi