Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Influencerka chce vypadat jako Kim Kardashian: Utratila kvůli tomu přes 30 milionů!

Autor: štt - 
27. března 2021
09:00

Influencerka Chaly D.N. tvrdí, že utratila zhruba 30 milionů korun za značkové oblečení a kosmetické úpravy, aby vypadala jako její ikona Kim Kardashian.

Posledních 14 let rodina Kardashianů udává nejen módní, ale i lifestylové trendy. Miliony lidí sledují skoro každý krok slavných sester. Zatímco většina sleduje své hrdinky na stránkách módních časopisů a touží po jejich návrhářských oblecích a doplňcích, jedna žena šla o krok dál. Rozhodla se utratit desítky milionů korun, aby se jednou z Kardashianů opravdu stala.

Chaly D. N., londýnská influencerka, obětovala celé své jmění za nákup luxusního zboží včetně oblečení, kabelek a obuvi, které nosí její ikona Kim Kardashian. Chaly se objevila v show Truly's Hooked on the Look zaměřující se na lidi, kteří napodobují bulvární hvězdy. Divákům předvedla svůj neuvěřitelný šatník a vysvětlila, jak ji Kim fascinovala.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Chaly D.N (@chalydn)

Přiznala se, že jednoho dne rozklikla Kimin Instagram a uvědomila si, jak moc si jsou podobné. Chaly vzpomíná: „Začala jsem ji sledovat na Instagramu a, můj bože, vypadala jako já.“ Postupně si začala kupovat některé módní kousky a nyní ji lidé pravidelně zastavují na ulici, aby se zeptali, jestli je Kardashianka. „Neustále mě někdo zastavuje a žádá o fotky. Nevadí mi to, miluji pozornost!“ pyšně dodává.

Chaly má nyní na svém účtu více než 740 000 sledujících. Vždy zdůrazňuje, že kromě botoxu nikdy nepodstoupila žádnou plastickou operaci, aby vypadala více jako Kim. „Nemusím se snažit vypadat jako Kim, prostě jsme si podobné,“ vysvětluje pro The Mirror. Třebaže fyzicky si jsou přirozeně podobné, za oblečení Chaly musí něco utratit. Třeba za designové kabelky již zaplatila přes 15 milionů korun!

V jejím šatníku lze najít mnohé světoznámé značky včetně Balmain, Gucci a Prada. Přiznává, že její rodina a přátelé jí vyčítají, že utrácí příliš mnoho peněz. Nemůže si však pomoct: „Když to nosím, cítím se jako Kim Kardashian - a je to úžasný pocit.“

Chaly se ale jedné věci doopravdy obává - ztráty vlastní identity. „Lidé si sice myslí, že můj styl je založen pouze na Kim, ale pořád jsme dva různí lidé,“ dodala.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi