Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kulturista se rozvedl se sexuální pannou: Zahnul jí a utekl s vykuchaným kuřetem!

Autor: shp - 
18. března 2021
13:04

Kazašský kulturista Juri Toločko je svérázný chlapík. Je to pansexuál, kterému se líbí kdekdo. A také kdeco. Za svou ženu si totiž vzal sexuální pannu Margo. Jenže ta se mu rozbila, a když byla v opravně, svalovec jí byl nevěrný. Do své nové deformované lásky, která má tělo jako zmutované kuře, se zamiloval a s Margo se rozvedl.

Juriho milostný život připomíná hodně perverzní verzi seriálu Beverly Hills 90210. V listopadu 2020 se oženil s Margo, ale jejich láska neměla dlouhého trvání. Juri ji totiž rozbil při sexuálních radovánkách. Jenže když ji poslal do opravny, přišly na něj opět touhy. Své manželce ze silikonu proto nedokázal být věrný. Našel si milenku.

Jmenuje se Lola a má hodně podivné proporce. „Lola má ženskou hlavu, kuřecí tělo, její pupík může být použit jako vagina a lze do něj zasunout penis. Jednou vám to ukážu. Identifikuji ji jako obrovské kuře,“ prozradil Juri na svém instagramu a přidal i necudné video, jehož zhlédnutí přežijí jen ti nejodvážnější. Jak je vidět, Lola ho hodně rajcuje.

Nejde totiž o jeho první kuřecí úlet. S bezhlavou drůbeží si to totiž už jednou rozdal. Nebyl to pohled pro slabé povahy. „Pamatujete si na můj kuřecí experiment? No, opravdu se mi to líbilo. Takže jsem chtěl takovou sexuální hračku,“ přiznal Kazach, který byl v minulosti napaden během průvodu za transgender osoby v kazašské metropoli Almaty.

Pansexuální harém

Tehdy utrpěl ošklivý otřes mozku a modřiny. Jak to tak vypadá, pansexuál nechce a nedokáže být monogamní. „Také jsem se rozhodl, že budu mít harém. Už jsem o tom hovořil dříve. V naší rodině nás bude hodně. Je to vzrušující,“ prohlásil. Přiznal také rozvod. „S Margo jsme se rozešli. Nejsem ale připravený mluvit o důvodech rozvodu,“ uzavřel podivín.

frantacizek ( 18. března 2021 13:43 )

to kuře už bylo ve hře tehdy, viděl jsem ho na fotkách s Yurim, ta panna s tím mohla tedy už dopředu počítat. Doufám, že ten kluk nebere suplementy práškového proteinu. Ta jeho holá hlava mi zase nedá spát...Tohle by se mělo u těch vzpěračů probádat

Zobrazit celou diskusi