Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Svalovec jí syrová játra, morek i varlata: Nyní čelí nařčení z užívání steroidů!

Autor: rc - 
6. prosince 2022
13:55

Brian Johnson alias Liver King (játrový král, pozn. red.) na sebe upoutal pozornost milionů lidí kvůli svému neobvyklému životnímu stylu. Kulturista se rozhodl s rodinou opustit pohodlí civilizace a navrátit se k životu svých předků! Jí syrové maso a provádí náročná cvičení, aby si udržel fyzičku. Své vypracované tělo dává na odiv na sociálních sítích, ovšem nyní čelí nařčení, že za jeho svalnatým tělem nestojí neobvyklé stravování a cvičení, nýbrž steroidy!

Johnson se stal naprostou senzací na sociálních sítích TikTok a instagramu poté, co odhalil svůj neobvyklý až šokující životní styl. Brian se rozhodl zbavit výdobytků moderní civilizace a řídí se něčím, čemu říká „9 principů předků“. Principy zahrnují přísný souhrn pravidel ohledně cvičení, jídla i spánku.

Jídelníček se skládá ze syrového masa, nezalekne se ani syrového krůtího jazyka, hovězích plic či syrového morku. K jídlu si také dává proteinové koktejly či vaječné žloutky. Zároveň dbá na to, aby si jako kulturista držel vynikající fyzičku. Provádí proto náročná cvičení. Například na kovovém laně táhl velký automobil s cestujícími.

Video  Brian Johnson alias játrový král žije "jako naši předci".  - Instagram/liverking
Video se připravuje ...

K radikální změně životního stylu ho přiměly prý jeho děti. Jeho synové onemocněli. „Čím více moji chlapci interagovali s moderním světem, tím byly jejich alergie hroší a častější,“ nechal se v minulosti slyšet Brian a dodal, že jakmile odhodili staré návyky, jejich zdravotní stav se zlepšil. „Začali jsme jíst jako naši předci – ovoce, zeleninu a každý kus masa – od hlavy po ocas, včetně jater,“ dodal. Jeho způsob života dočista fascinuje tisíce lidí. Jen na instagramu má 1,7 milionu sledujících.

Ovšem nyní čelí obvinění z užívání drog! Jak píše deník New York Post, do Johnsona se obul kulturista a youtuber, který je známý pouze jako Derek. 

Ve videu Derek ukazuje e-maily, které měl údajně Johnson poslat trenérovi v roce 2021. Údajně v nich tvrdí, že chce vybudovat značku „játrový král“ a za měsíc utrácí víc než 256 tisíc Kč za steroidy.

Video s názvem „játrový král lže" upoutalo velkou pozornost a doposud mělo kolem 1,68 miliony zhlédnutí. Pod videem se začaly hromadit komentáře. „Doufám, že je to zlomový okamžik pro fitness průmyslu a povede k větší transparentnosti,“ napsal pod článek jeden z diváků videa. „Je skvělé vidět, že se konečně jasně ukázalo, že to, co jsme všichni věděli, je pravda,“ napsal další. Komentář se objevily i pod videem, které Johnson zveřejnil v pondělí na instagramu. „Musí být hezké utratit 15 tisíc dolarů a víc měsíčně za drogy,“ napsal někdo k videu.

 Johnson v posledním příspěvku na instagramu vydal video, k němuž napsal: „Skutečný muž ví, kdy je čas podívat se do zrcadla a začít nést plnou odpovědnost za své činy,“ uvedl s tím, že opomněl ctít dvě z nejdůležitějších hodnot, které hlásá a to čest a integritu. „Dnes se to změní. Dlužím vám omluvu,“ dodal.

Zobrazit celou diskusi